donderdag 12 december 2019

Zelf oordoppen op maat maken

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. Vind oordoppen op maat het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Breed Assortiment aan Voordelige Oorpluggen.

Direct uit Voorraad Leverbaar! Let op dat Op Factuur alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd. Retourzending In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op : oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen.


Onze oordoppen worden speciaal op maat gemaakt voor uw oren. Zo is uw gehoor optimaal beschermd. Maar uw oren blijven groeien waardoor de oordoppen misschien niet meer goed afsluiten.

Laat ze jaarlijks gratis testen in onze winkel. De vorm van maatwerk oordopjes wordt precies op jouw oor en gehoorgang gemaakt. Zoals alles wat op maat voor jou gemaakt wordt, zit dat gewoon veel lekkerder. Geen oor is namelijk hetzelfde, wist je dat? En omdat ze zo goed passen, gaan ze vaak langer mee dan universele oordoppen.


Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming op maat. Voor elke situatie bestaat er een ideale oordop. In slechts minuten zijn ze volledig geschikt voor jouw oren. Hierdoor zijn ze niet alleen veel comfortabeler, maar bieden ze ook een optimale bescherming.


Door ze zelf op maat te maken , bespaar je veel geld! Je kan bij alle die winkels gerust oordoppen op maat laten maken ,waarbij je zelf de keuze hebt hoeveel DB demping wilt hebben. Even binnenlopen en je gehoor laten meten.


Online vond ik een kit van LugGaurds Custom Moulded Ear Plugs. Hiermee kan je met een soort pasta zelf oordopjes op maat maken. Op de verpakking staat dat je tot oordopjes kan maken.


Prima, mocht het mislukken, kan ik nog extra pogingen doen!

Het werkt vrij simpel: was je oren uit en maak je handen proper. Koop een set voor het maken van oordopjes op maat. Er zijn speciale sets te koop waarmee je zelf thuis je eigen oordopjes op maat kunt maken. Deze op maat gemaakte oordopjes kunnen een stuk beter werken en comfortabeler zijn dan andere soorten oordopjes.


Sets voor het maken van oordopjes op maat kun je op het internet kopen en bij sommige winkels. Boek het OP, Chaweng Beach. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De oordop wordt gemaakt in ons lab. De afdrukken worden in ons laboratorium handbewerkt en doorlopen verschillende fasen totdat er een perfect zittende set oordoppen is gemaakt. Je ontvangt je op maat gemaakte oordoppen binnen vijf weken geheel gratis op thuis of op het werk.


Mocht jij deze zomer nog goede oordoppen willen om te dragen tijdens festivals dan kunnen wij daar wellicht bij helpen. We hebben namelijk een eigen laboratorium waarin we zelf op maat gemaakte oordoppen produceren. Dit doen we voor klanten verspreid over heel Nederlan maar ook België. Toen ik laatst liet zien welke beautyproducten ik in mijn ‘ready to go’ toilettas voor op reis heb zitten, kreeg ik veel vragen naar mijn op maat gemaakte oordopjes.


Vorig jaar heb ik die op maat laten maken en ik ben er echt ontzettend blij mee: had ik veel eerder moeten doen. Je kiest bij je zachte oordoppen op maat van Alpine zelf hoeveel demping je wilt. Zelf verwisselbare filters.


Met de zelf verwisselbare filters kun je voor elke situatie de ideale demping kiezen. Extra filters zijn hier los te bestellen. Gelukkig biedt Struijk Audiciens u een oplossing op maat. Tijdens het werken merkt u nauwelijks dat u iets in uw oren heeft, maar buiten werktijd merkt u een duidelijk verschil.


Oordoppen op maat laten maken. Ook wanneer u zelf een bouwbedrijf heeft en u wilt uw medewerkers beschermen, doet u er goed aan eens contact op te nemen met Struijk. Lees ook: Vierentwintig uur backstage in de Ziggo Dome.


Deze oordoppen zijn relatief goedkoop, maar u heeft bij de standaard oordoppen geen garantie op 1 draagcomfort en bescherming. Op maat maken verschilt erg veel in prijs. Dit komt doordat de oordoppen niet speciaal op maat zijn gemaakt voor uw oren.


Alle oren zijn uniek, wat het lastig maakt om een goede standaard te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts