woensdag 18 december 2019

Screenline prijzen

ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. Screenline Screenline binnenzonwering: ware schoonheid zit van binnen. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreer is vrij van onderhoud en dus duurzaam. Bekijk alle voordelen en vraag de gratis brochure aan!


De zonwering wordt niet vies, u hoeft hem dus nooit schoon te maken. En het oogt ook nog eens bijzonder fraai. Kortom, de ideale oplossing voor onder meer keuken, badkamer, kantoor, woonkamer en dakkapel! Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen.


Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren: de systeemonderdelen (de bovenbak, de onderbalk, het ladderkoord en de bediening) worden in dezelfde kleur geleverd als de jaloezie zelf. U kunt zich voorstellen dat dit bij een toepassing in doucheruimtes en in keukens een groot voordeel oplevert. Zo draagt de zonwering voortaan bij aan de uitstraling van uw woning. Netto prijzen exclusief BTW in euro’s.


Voor groter afnames eenmalig of over een langere periode verspreid gelden andere tarieven. Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze binnenzonwering? Vergelijkbare zoekopdrachten voor screenline zonwering. Info over screenline zonwering.


Resultaten van zoekmachines! Vraag ook gratis en vrijblijvend glaszetter offertes aan bij ons van diverse specialisten bij u uit de regio. Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Deze domeinnaam is gereserveerd. Je ziet deze pagina omdat er nog geen hostingpakket is geactiveerd op dit domein.


Screenline prijzen

Een hostingpakket kun je eenvoudig bestellen via je. Het is uitermate geschikt voor zonwering of raambekleding in kantoren, scholen en ziekenhuizen als buitenbeglazing en bijvoorbeeld in scheidingswanden. Het betreft een ruit met driedubbel glas. De andere ruiten hebben dit verschijnsel niet. Jaloezieën en zonwering tussen glas, stijlvol, praktisch en zeer duurzaam.


Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Bij Lerobel doen we er zelfs nog een schepje bovenop. Select Windows selecteert natuurlijk alleen maar het beste van het beste voor u. Uw jaloezieën of plissés black-out zitten bij dit systeem namelijk tússen het isolatieglas verwerkt.


Screenline prijzen

Dit betekent dat het niet nodig is de jaloezieën te reinigen en bovendien kunnen weer en wind de elementen niet beschadigen. Het systeem is ook geschikt voor plaatsing in bestaande kozijnen en speciaal ontwikkeld voor een spouw van. Het screenline systeem is leverbaar in meerdere uitvoeringen zoals handbedien elektrisch of op zonne-energie.


U treft daar ook een video over dit product. Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar.


Screenline prijzen

Glas bestellen doe je bij Inkoopglas. Enkel glas, dubbel glas, figuurglas, veiligheidsglas en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts