dinsdag 17 december 2019

Toilettas met spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Stijlvolle toilettassen , gemaakt van leder en canvas. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Bestel vóór 23:59u, morgen in huis! Reis toilettas met ritssluiting en handige ophanghaak.


De tas heeft meerdere opbergvakjes met mesh aan de binnenkant en een extra zak met rits op de voorkant.

Make up tasje - make up tasje met spiegel - make up - zebra make up tasje met spiegel. Als moderne vrouw wil je natuurlijk de beschikking hebben over een stoer opvallend make up tasje. Zo kun je niet alleen al je verzorgingsspulletjes bij elkaar opbergen, maar je komt ook nog eens goed voor de dag met een fraaie vormgeving. Toilettassen heb je in verschillende kleuren, maten en varianten.


Zo hebben we toilettassen met of zonder spiegel , doorzichtige toilettassen , grote toilettassen en toilettassen met of zonder ophanghaak. We hebben verschillende toilettassen voor dames. Deze onderscheiden zich van de heren toilettassen door de kleuren en modellen. Het stijlvolle design met handig spiegeltje maakt deze make up tas ideaal om mee onderweg te nemen.


Deze make up etui beschikt over een stevige ritssluiting, een make up spiegel en een handige draaghendel.

My Little Pony toilettas set met haarclips en spiegel. Het tasje heeft dubbelzijdig gekleurde pailletten die omhoog (zilver) of naar beneden (regenboog) gestreken kunnen worden. Vind de beste selectie toilettas met spiegel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit toilettas met spiegel voor de dutch luidspreker markt bij.


Een ruime toilettas uit de Spark SNG ECO serie van Samsonite. Net als andere modellen uit de SNG ECO lijn is deze toilettas gemaakt van gerecycled materiaal. De toilettas heeft een praktische indeling met een tweetal vakken. In deze vakken zijn verschillende ritsvakjes en insteekvakken met gaas toegevoegd.


Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk. Een gemêleerd grijze toilettas met een grijze ritssluiting. Het bijzondere aan deze make-up tas is dat de buitenkant deels van r-PET flessen is gemaakt (). In het assortiment van bol. Make-up tasjes koop je eenvoudig online bij bol.


Er zit altijd een toilettas tussen die perfect bij je wensen past! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bol Ons Beste Decoratie-idee. PVC toilettasje met spiegeltje.


Leuke bedrukte toilettassen bestellen? Deze toilettas is uitgerust met een spiegel. Gemaakt van PVC en in diverse kleuren leverbaar.

Shop de TH hardware toilettas met spiegel van Tommy Hilfiger. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling. Het hoofdvak en de twee kleine vakjes, die je voor pleisters etc kunt gebruiken, zijn niet doorzichtig maar alle andere vakken wel.


Ze zijn allemaal af te sluiten met een rits zodat er nooit iets uitvalt en voor de ijdeltuiten heeft deze hangende toilettas ook nog een kleine spiegel. Echt een fijne toilettas en met een faire prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts