woensdag 11 december 2019

Terracotta wijnkoeler

Terracotta wijnkoeler

Kies uit producten vanaf € 95. Alle wijnkoelers vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. De wijnkoeler bij u thuis. Deze praktische wijnkoeler is ideaal om uw witte wijn of champagne in koud te houden.


Vul de wijnkoeler met ijsblokjes en plaats uw fles in de wijnkoeler , zo kunt u genieten van een heerlijke koele witte wijn! Met deze wijnkoeler die gemaakt is van RVS houdt u uw wijn op de juiste temperatuur. Voor het gebruik kunt u de wijnkoeler in de vriezer plaatsen. Door de luxe rosé look brengt u de tafel ook nog eens op een hoger niveau. Stijlvolle wijnkoeler gemaakt van terracotta , waardoor de ingebrachte wijnfles lang koud blijft.


Verpakt in een Beautify geschenkverpakkng. Tevens geschikt voor horeca gebruik. Gemaakt van Paulownia hout en terracotta.


Deze prachtige Terracotta wijnkoeler met gegvraveerde wijndruiven is een product van Italiaanse vakmansschap. Hij zal je bijstaan bij belangrijke feestjes, etentjes of tijden gezellige vrije tijd. Je drank blijft makkelijk koud voor uren op de traditionele manier als in de antieke wijnkelders. Traditionele terracotta wijnkoeler van CosyTrendy. Geschikt voor het koel houden van een heerlijke witte wijn of prosecco.


De Gusto- wijnkoeler van Leonardo is gemaakt van hoogwaardig terracotta. De glazen onderzetter accentueert het authentieke design. Een mooie eyecatcher die de wijn of champagne ook nog lekker koel houdt. De Magisso wijnkoeler is gemaakt van nature koelende terracotta (zwart-gekleurd). Ook kunt u kiezen uit thermo-elektrische koelkast terracotta wijnkoeler.


Terracotta wijnkoeler

Er zijn terracotta wijnkoeler leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Edge wijnkoeler van Skagerak Denmark. Wijnkoelers tegen de laagste prijzen.


Laat de wijnkoeler minuten in koud water weken of leg hem in de vriezer kort voor gebruik. Peter Brüsewitz in Mierlo is al sinds jaar en dag ontwerper, producent en leverancier van tuinornamenten en tuinmeubelen die aan uw tuin een authentieke uitstraling. Daarna heerlijk op het terras genieten. Wij leveren een tal varianten. Simplistische wijnkoeler van aardewerk.


Terracotta wijnkoeler

Deze mooie en simpele wijnkoeler van Jamie Oliver staat prachtig op een gedekte tafel. Door het gebruik van aardewerk blijft je fles langer koel en dat is natuurlijk wel zo prettig. Geef deze mooie wijnkoeler cadeau want hij zit een een houten geschenk kistje of koop hem voor jezelf.


U bent overgeschakeld naar mobiele weergave ververs de pagina alstublieft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts