donderdag 26 december 2019

Sikkens eps thix

Sikkens EPS voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! A-merk verf en snel thuis geleverd.


Sikkens eps thix

Rubbol EPS Thix (TDS) TDS. Je kunt dit product dus zowel voor het gronden, voorlakken als aflakken gebruiken en is vochtregulerend. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking.


Dit product is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken. Uitermate geschikt voor projecten die houtrijk zijn en tevens voor projecten waar kleurveranderingen wordt toegepast. Geschikt voor gevelbetimmering, schuren, tuinhuisjes en andere grote houten oppervlakten, ook geschikt voor Canexel. EPS Thix is een systeem- of schakelverf (en dus vochtregulerend) met een thixotroop karakter.


Sikkens eps thix

Doordat dit éénpotsysteem wat dikker en lobbiger is, heeft het een aantal belangrijkte voordelen. Daarna kan je afwerken met lagen EPS Thix. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Bestel nu bij onze webshops!


Hout, voorzien van intacte alkydharsverflagen De intacte verflagen afwassen met Polyfilla Pro S6of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en schuren. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Het verschil tussen de twee is dat de EPS Thix wat lobbiger is waardoor een hogere laagdikte mogelijk is en hij poriën-vullend werkt. Altijd de nieuwste kleuren mengbaar.


Gratis verzending vanaf €5- incl. Net als EPS plus is EPS Thix ook een schakelverf: beiden bezorgen je tijdwinst doordat geen aparte voor- en aflak hoeft te worden toegepast. Uitstekend geschikt voor geveltimmerwerk, houtwerk, schuren en andere grote houten oppervlakken.


Voor overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. VÓÓR 15:BESTEL MORGEN IN HUIS! Heeft u een vraag over onze producten?


Het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. Beschikbaarheid: Op voorraad. Om het artikel te kunnen bestellen, dient u eerst een kleur te selecteren. Vind uw kleur Zoek op kleurnaam.


De verfgroothandel voor schilder en. Stel uw vraag dan via ons. Door thixotrope karakter zeer makkelijk verwerkbaar, uitstekende dekking en vulling.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts