maandag 25 maart 2019

Hotel de kwast

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie!


U betaalt geen reserveringskosten!

Al sinds jaar en dag staat ons familiebedrijf garant voor optimale kwaliteit en service. Kijk eens even rond op onze site om een eerste indruk te krijgen van wat wij u te bieden hebben. Het 3-sterrenhotel beschikt over een bar en kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer.


De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijke lounge en een conciërgedienst. De kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau. With a bar, the 3-star hotel has air-conditioned rooms with free WiFi, each with a private bathroom.


The accommodation features a shared lounge and a concierge service for guests.

At the hotel , rooms have a desk. Gaarne prijs per overnachting en ontbijt voor een 2. Een hotel met een café en feestzaal ineen. Wilt u deze ervaringen met ons delen, klik dan op de afbeelding van ZOOVER hiernaast en vul uw info in. Hotel -Zaak-café De Kwast. Aanvullende faciliteiten zoals haardroger, was-service etc.


Er is een aparte ruimte voor onze hotelgasten om te ontbijten en te dineren. Zoek de beste hotel deals! Deel jouw review met anderen op Reviews. Willebrord - Beoordeling van 4. Tevens bevinden zich in dit gedeelte de ontbijtkamer met pantry, opslagruimtes, een gedeelde sanitaire ruimte, de linnenkamer, een kantoor en de technische ruimte. Uitbreiding van het hotel is wellicht mogelijk.


Woning: De woning is te bereiken via een aparte ingang. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. De Kwast maakt op deze Website gebruik van cookies Er zijn verschillende soorten cookies die voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Upload your holiday pictures and holiday videos! De zaal leent zich door de oppervlakte voor allerlei doeleinden. Er worden tal van feesten georganiseer bruiloften, partijen en vergaderingen gehouden en verenigingen zijn hier gehuisvest. In het begin zaten we in een mobiele snackcounter, deze was echter te klein geworden en zijn we over gegaan naar een grotere unit waarbij men lekker warm en droog kan staan. De officiële website van Booking.


De meest volledige site met ruim 66. Vind hier bijvoorbeeld adresgegevens, informatie over de faciliteiten en de ligging op de. Info over hobbywinkel de kwast. Resultaten van zoekmachines. Het weerbericht op vakantie bekijk je op Zoover!


Kies simpelweg wat, waar of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts