donderdag 14 maart 2019

Eikenhout voor buiten

Vind eiken hout het nu op Kensaq. Telefoonnummer, reviews en meer! Wanneer u de tafel voor buiten wilt gebruiken kunt u dit het beste aan ons laten weten. Wij zullen zover bij het model van toepassing is gebruik maken van schroeven van RVS, zodat deze niet kunnen gaan roesten.


Eikenhout voor buiten

Hoi, voor onze woning in bokrijk-stijl, hebben wij gekozen voor garagepoorten in eik. Deze zouden we dan een tijd onbehandeld laten zodat ze grijs kunnen worden en daarna met een matte kleurloze vernis drenken. Nu vertelde de schrijnwerker mij dat eik absoluut niet goed is voor buiten , want dat zal gaan kromtrekken en barsten.


Ook is de houtsoort geschikt voor toepassingen buitenshuis. Bekijk nu online de mogelijkheden bij NuBuiten, of kom ons eiken assortiment bekijken in één van onze showrooms! Denk aan eiken houten vloeren of een tafelblad van eiken.


Ook eiken tuinhout in de vorm van een eiken overkapping of zelfs planken voor een schutting. Het nadeel van eikenhout buiten gebruiken is dat eiken looizuur bevat en deze wil in combinatie met vocht nogal vaak zwarte vlekken veroorzaken. Gelukkig kunt u bij onze houthandel van tegen een aantrekkelijke prijs eikenhout kopen. Sinds kort hebben wij ook eiken balken en eiken palen in ons assortiment.


Nadat u eikenhout heeft ingeslagen, moet u er natuurlijk ook iets moois van kunnen bouwen. In ons assortiment vindt u bevestigingsmateriaal dat geschikt is voor eikenhout , zoals verschillende gevelschroeven, bolkopring nagels, winkelhaken, schotelkopschroeven en vlonderschroeven. Tijdens de feestdagen blijven wij geopend: alleen sluiting december om 13. Beits voor eikenhout Voor het behandelen van eikenhout met een transparante beits gebruikt u Jotun Demidekk Strukturlasyr.


De beits is filmvormen geeft een natuurlijke uitstraling en beschermd het hout voor lange tijd. Op zoek naar hout waalwijk? Dit zijn geschikte houtsoorten voor buiten maar kunnen uiteraard ook binnen worden gebruikt. Onze houtsoorten hebben niet alleen een goede kwaliteit en een lange levensduur maar zijn ook gewoon mooi om te zien.


Friesland is de specialist in eikenhout. Door ons eigen import kunnen wij u de beste prijzen bieden! Voor schuttingen en ander constructies buiten is eikenhout zeer geschikt. Eiken, Noten, Teak en Douglas.


Eikenhout voor buiten

Het hout reageert echter wel op weersomstandigheden en kan daardoor licht vervormen en scheuren. Daarnaast zal de kleur van het eikenhout vergrijzen. Wij importeren eikenhout uit Frankrijk, Duitslan Kroatië, Polen en Oekraïne. Het eikenhout wordt in eigen beheer gedroogd.


Hout voor ieder doe-het-zelf project. Ben je bezig met een klusproject en heb je goed hout nodig? Wij hebben grote voorraad europees eikenhout op voorraad! Bij Praxis vind je steigerhout, tuinhout, hardhout, houten planken.


Eikenhout voor buiten

Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout. Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar. Onbehandeld zachthout voor buiten.


Een regelmatige behandeling met bijvoorbeeld een vochtregulerende buitenbeits verlengt de levensduur van het hout en voorkomt ook vergrijzing van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts