maandag 25 maart 2019

Pip birds in paradise dekbedovertrek

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar.


Lees hier het complete verhaal!

Gratis retour binnen dagen! De achterkant heeft een bijzonder delfs-blauw bloemen patroon. Een kleurrijk en vrolijk dekbed zoals Pip hoort te zijn! Het dekbedovertrek is gemaakt van 1 Perkal katoen van zeer mooie en zachte. Het Spring to life petit dessin met beeldschone bloemen, planten en vlinders in de chique kleuren groen, blauw en rood geven samen een stijlvolle combinatie.


Het overtrek is gemaakt van 1 katoen en heeft een bloemenprint. Dit is een extra lang stuk stof aan het voeteneind en loopt in de gehele breedte van het overtrek door aan beide zijden. Dit De Witte Lietaer Bird of Paradise dekbedovertrek is gemaakt van 1 katoen-satijn.

De badjas heeft een zachte katoen velours buitenkant en een badstof binnenkant voor een goede vochtopname. Voorop de badjas zitten twee steekvakken en de badjas heeft een capuchon. Een prachtig rood dekbedovertrek met een bloemen en vogel print, de achterkant is lichtbruin met bloemetjes. Er zijn ook extra kussenslopen, sierkussens, hoeslaken en een sprei bij te bestellen. Twee vogelhuisjes en lampje voorzien van birds in paradise behang van pip.


Hebben kort op de kinderkamer gestaan. Pip dekbedovertrekken geven u dus niet alleen een vrolijk, maar ook luxe gevoel! Groot aanbod Dekbedovertrekken online. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Bij VakantieBesparen vergelijk je alle aanbieders, kijk snel of jij ook kan besparen! PiP dekbedovertrek op Vergelijk. Pip -studio- birds - in-paradise - dekbedovertrek -rood Algemeen Over beslist. Overzicht categorieën Beslist. Pimp jouw slaapkamer met de Pip Dekbedovertrekken.


Kies een dekbedovertrek die past bij jouw persoonlijkheid. De designs van Pip zijn een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Wij hebben een uitgebreid assortiment met lichte en donkere kleuren dekbedovertrekken.

Zo kan je je dekbedovertrek fijn instoppen en lig je nooit met koude voeten! Pip Studio wallpaper is printed on. Extra lang dekbedovertrek. Alle dekbedovertrekken bij Morpheus-beddengoed. Op deze manier zijn ze allemaal geschikt voor dekbedden met een lengte van 200cm en ook voor dekbedden met een lengte van 220cm.


Dan is Bedtextiel Outlet het juiste adres! PiP Studio dekbedovertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts