maandag 11 maart 2019

Niet roken sticker

Je zocht naar: niet roken stickers ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Pictogrammen stickers roken verboden. Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen.


Niet roken sticker

Ron rood zwarte verboden te roken sticker. Met deze sticker geef je gemakkelijk en snel aan dat er niet gerookt mag worden. Hij kan op bijna alle gladde oppervlakte geplakt worden. Zorg er wel altijd voor dat het een schoon en droge ondergrond is voordat de sticker wordt aangebracht.


De verboden te roken is verkrijgbaar op wit vinyl of. Info over niet roken sticker gratis. Resultaten van zoekmachines! OF IN DIT GEBOUW MAG NIET GEROOKT WORDEN. WEET IEMAND WAAR IK DIE KAN KRIJGEN ? ZE MOETEN OPGEPLAKT WORDEN IN EEN HAL WAAR APPARTEMENTEN ZIJN.


Niet roken sticker

GRAAG EEN REACTIE ALS IEMAND WAT WEET. Keuze van het sticker formaat Deze verboden te roken sticker is verkrijgbaar is vijf verschillende maten, van mm tot 1mm hoog. Zie onderstaande tabel om te bepalen hoe groot uw stickers moeten zijn. De Verboden te roken Small stickers pictogrammen laat duidelijk weten wat er wel en niet is toegestaan. Soms is het onvermijdelijk om regels in werking te stellen.


Met een verbodspictogram geeft u al een dat er regels gelden en nageleefd moeten worden. Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal. Sticker verboden te roken. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


GAMMA verschillende magneten, stickers en bordjes, handig voor in huis of op het werk. Cijferstickers kunt u bijvoorbeeld gebruiken om het huisnummer aan te geven op een schuur of brievenbus. Het ruime assortiment waarschuwingsborden biedt voor iedereen wel een oplossing.


Deze sticker met pictogram verboden te roken moet moet op plaatsen worden geplakt waar niet gerookt mag worden. Dit pictogram met ISO-markering Roken Verboden wordt gedrukt op wit vinyl met een duurzaamheid van ongeveer 2-jaar, in een hoge resolutie met een scherpe afdruk en volle kleuren. Telefoon eerste hulp stickers worden geleverd als rechtoekige stickers. Verbod sticker met een afbeelding van een sigaret.


Niet roken sticker

Deze worden standaard geleverd in groen met daarin een wit pictogram. Zorg ervoor dat u up-to-date bent, oude pictogrammen betreffende vluchtwegaanduidingen mogen vanwege de globalisatie niet meer gebruikt worden. Cirkel wel of niet roken sigaret of pijp raamfolie- sticker. De zes ontwerpen hebben dezelfde afmetingen. Deze sticker heeft een ronde cirkel met een sigaret die door gekruist is en het is het internationale symbool voor niet roken.


De sticker kan geplakt worden op elk oppervlak, zo kunt u uw bedrijf ruimte, winkel of woonkamer omtoveren tot rookvrije zone. Het Pickup pictogram verboden te roken 10x10cm is een zelfklevende vinyl sticker. Dit verbodsbord met een pictogram van een sigaret is zowel binnen als buiten te gebruiken, zo lang u deze op een glad oppervlak bevestigt.


De sticker hecht uitsteken maar is ook goed te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts