donderdag 21 maart 2019

Primocon droogtijd

Zoek naar primocon primer op de nieuwe KensaQ. Aantal lagen: onder water lagen. Droogtijd voor overschilderen: met zelfde product minimaal uur, anders minimaal uur. Kan met kwast, roller of spuit aangebracht worden.


Vermelde droogtijden zijn voor verwerking met kwast en roller. APPLICATIE EN GEBRUIK Voorbehandeling: Reinig, alle oppervlakken (met uitzondering van staal) met Super Cleaner. KAAL POLYESTER Schuren met grofte P1-220. KAAL HOUT Schuur met schuurpapier in de grofte P-P180.


In de gebruiksaanwijzing staat als voorbehandeling primocon als primer. Alleen ingelogde leden kunnen reageren. NIET blootstellen aan direct zonlicht! Tevens geschikt om als tussenlaag te gebruiken indien u een onbekend type antifouling moet overschilderen.


Zowel met kwast als roller lekker dik opgebracht. Primocon heeft goede anticorrosieve eigenschappen. De droogtijd in ogenschouw nemend zou je theoretisch gezien lagen op een dag kunnen aanbrengen.


De primocon lijkt te dik om te kwasten. Of zit ik dan vast aan verdunner 3? Vind primocon primer het nu op Kensaq. De snel drogende eigenschappen maken korte overschildertijden mogelijk.


De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtighei temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie! Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw antfouling. De antifouling-specialist. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment.


PRIMOCON international primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Die functioneert als een barrière tussen de oude en de nieuwe laag. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Ondergrond eerst goed ontvetten, en goed schuren met waterproof schuurpapier of Scotch brite.


Werken met Merken - Boot - Primers - Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Zowel bij harde als bij zachte antifouling moeten alle kale plekken eerst in de primer worden gezet voordat er een nieuwe antifouling laag op komt. International Perfection Pro Quart (liter incl. harder) €845. Leverbaar in roodbruin, navy, zwart en offwhite.


Droogtijden : bij 5graden stofdroog na 1uur, bij graden stofdroog na minuten en bij een temperatuur van graden is interspeed extra stofdroog na 30minuten. Tewaterlatingstijd: bij graden na uur,bij graden na uur en bij een temperatuur van graden kan de boot na uur het water in. Universeel toepasbare ééncomponent alles-in-één primer voor boven de waterlijn die alle eigenschappen van afzonderlijke primers voor diverse onderg.


Op zoek naar handige spectrum primer klusspullen? Vind de voordeligste en beste spectrum primer producten op VERGELIJK. Beschrijving:Een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper release technologie voor een optimale koperafgifte. De coating op basis van chloroplastische rubberhars is volgens de leverancier prima te verwerken bij lagere temperaturen en geeft goede dekkracht en een snelle droogtijd , lagen per dag zijn mogelijk.


Het stamt uit de teertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts