donderdag 28 maart 2019

Elegant dameshorloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Ontdek nu al onze dameshorloges. Heel veel fashion inspiratie, geniet ervan! Shop bij Wehkamp de leukste dameskleding én laat je inspireren door de nieuwe collectie.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Dit sportieve elegante dameshorloge wordt snel een lievelingsaccessoire, want het is de ideale metgezel voor elke gelegenheid. De gepolijste, rosékleurige roestvrijstalen armband met vouwsluiting siert de pols en biedt het beste draagcomfort. Met zo’n horloge geef je een vintage hint, maar wel een heel elegante ! Super vrouwelijke dameshorloges!


Deze horloges schitteren je tegemoet met kleine diamantjes langs de rand van de cijferplaat, zijn goud- of zilverkleurig. Zo’n horloge is een verrassend accessoire bij een verder rustige outifit. Met zijn elegante uiterlijk, past dit horloge bij veel verschillende outfits en doet hij je telkens weer schitteren.


Haal nu snel jouw zilver-, goud-, of roségoudkleurig exemplaar in huis en combineer het gemak van een polshorloge met de elegantie van een armband.

Dameshorloges van Nederlandse creativiteit met een verfijnde en vrouwelijke uitstraling. Een dameshorloge is een fantastische expressie van karakter. Natuurlijk is niet ieder dameshorloge in deze stijl uitgevoer maar heb je ook genoeg keuze tussen stoere en robuuste designs. Een horloge voor vrouwen is vaak een aanvulling op de sieraden en zal hier bij moeten passen. Het kiezen van een dames horloge is nog niet zo makkelijk.


Er zijn namelijk veel verschillende soorten horloges die allemaal hun specifieke eigenschappen en functionaliteiten hebben. Bovendien zijn er horloges in allerlei modellen, van klein tot groot en van elegant tot stoer, en worden er verschillende materialen gebruikt. Rose Goud dameshorloge uit de Caprice collectie★ Unieke gezandstraald effect op de ring★ Elegant , slank en minimalistisch horloge★ Geschikt voor iedere gelegenheid De Caprice 004G9Chic minimalisme staat aan de basis bij dit model.


Al snel werd het dameshorloge een gangbaar sieraad dat ook voor minder bedeelden betaalbaar werd. Vanwege zijn elegantie en nuttige functie wilden veel vrouwen het horloge dragen en werd het gezien als een aanvulling op de sieradencollectie. Een elegant of klassiek dameshorloge. Trends komen en gaan in razend tempo.


Ben je op zoek naar een mooi, chique, functioneel, stoer of elegant dames horloge of heb je inspratie nodig voor bijvoorbeeld een leuk moederdag cadeau? Bezoek dan onze webshop, want je koopt je nieuwe dameshorloge gemakkelijk online bij Brandfield. Zilverkleurige horlogekast en wijzerplaat. Lacoste krokodil op uur en wijzerplaat met Swarovski-kristallen.


Verstelbare armband (1- 2mm).

Dit zilverkleurige dameshorloge heeft een witte imitatielederen band met een zilverkleurige stainless steel gesp sluiting. De achterzijde van de kast is eveneens van stainless steel. Haar nonchalante, ongedwongen stijl heeft altijd iets heel aparts, net zoals haar klassieke, met zirkonia bezette chronograaf in een lichte goudkleur. Aan de ene kant robuust en duurzaam, aan de andere kant elegant , zacht en vrouwelijk: dit prachtige dameshorloge is even veelzijdig als je tante zelf. Siebel Juweliers heeft voor jou een groot aanbod geselecteerd met elegante Skagen horloges.


Horloges voor dames kennen geen compromissen. Deze minimalistische en tijdloze designs zijn ideaal voor mannen en vrouwen die niet graag willen opvallen. Ben je geïnteresseerd in één van de ontwerpen van het Deense modemerk?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts