woensdag 6 maart 2019

Ferm living behang sale

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Een minimalistische stijl met een fraai grafisch tintje.

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Dat maakt het zeer eenvoudig werken met dit behang. Strakke lijnen worden afgewisseld met meer natuurlijke vormen.


Ferm Living sale bij Wonen met LEF! Net als vele andere designers die de oprichtster van ferm LIVING voor zijn gegaan, was het dagelijks leven hun inspiratie. De collecties zijn mooi op elkaar afgestemd wat betreft kleuren en materialen zodat je alles prima met elkaar kunt combineren.


Designdeals van deze week. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Zo hebben ze prachtig behangpapier, leuke muurstickers, decoratieve objecten en verschillende designs voor keuken en badkamer. In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. De kids collectie van ferm LIVING bestaat onder andere uit kussens, verlichting, en bedtextiel van biologisch katoen. Ook het kinderbehang is erg leuk, zoals confetti behang , half moon behang , harlequin behang en lines behang.


Dit combineren de designers met een speelse manier van ontwerpen. De Deense ontwerpers werken samen met vakmensen van over de hele wereld. Voor elke ruimte in het huis is er een geschikt ontwerp. De woonkamer, slaapkamer, ook voor de kinderkamer keuze genoeg!


Prachtige ontwerpen waar we absoluut fan van zijn. De ene keer druk en kleurrijk, de andere keer rustig en soberder. Er is een ontwerp voor iedereen en elk interieur.


Al jouw favoriete merken onder een dak. En dat is haar zeker gelukt! Deze zou, gevuld met planten, perfect zijn om naast de bank te zetten om zodoende een knusser hoekje te creëren. Omdat zij een door haar gewenst behang nergens kon vinden, ontwierp Andersen vanuit haar grafische studio een eigen collectie.


Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken.

Profiteer van korting tot op je favoriete artikelen. Behang vol met wolken, halve manen, vliegers, auto´s en treinen om maar iets te noemen. Uitgevoerd in zachte tinten en met een vriendelijke uitstraling zorgen ze ervoor dat kinderen heerlijk kunnen wegdromen in hun eigen kamer. Wij zijn al langer fan van dit Deense merk. Ze ontwerpt en vervaardigt home-decoratie met sterke grafische vormgeving.


Ze gebruikt typische Scandinavische kleuren en eenvoudige vormen. Ook voor de trendbewuste ouder is er genoeg leuks te vinden op de site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts