vrijdag 22 maart 2019

Vloerlamp modern

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp modern op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen.

Unieke eigen collectie vloerlampen. Find moderne lampen vandaag! Veel moderne vloerlampen worden tegenwoordig met LED technologie uitgerust. Deze moderne vloerlampen zijn dan energiezuinig en gaan lang mee.


Er zijn ook moderne vloerlampen die nog met bijvoorbeeld een grote fitting worden vervaardigd. U kunt in dit soort moderne vloerlampen ook vaak LED lichtbronnen toepassen. Moderne vloerlampen zijn echte sfeermakers.

Het is een feit: niet elke moderne vloerlamp kan alles. Er zijn echter wel veel verschillende vloerlampen (ook bekend als staande lampen of staanlampen) met zeer verschillende functies en stijlen. Maak van uw moderne staande vloerlamp een echte blikvanger in uw interieur. Bekijk onze collectie moderne vloerlampen , schemerlampen, leeslampen, design vloerlampen , en booglampen hier online of kom langs in de grootste showroom van Nederland in Barendrecht. Veelgebruikte materialen zijn glas, metaal, aluminium, chroom en kunststof.


De moderne vloerlampen van lampenlicht. Een moderne vloerlamp voegt net dat ene extra beetje sfeer toe aan je interieur en laat het compleet voelen. Neem eens een kijkje in onze webwinkel, er zit gegarandeerd iets voor jou tussen! Glas is een materiaal met uitstraling.


Ook bij de moderne vloerlamp zien we dat er vaak gebruik wordt gemaakt van glas. Er zijn moderne vloerlampen die volledig uit glas bestaan maar vaker zien we dat een klein gedeelte van de vloerlamp van glas is gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar moderne vloerlampen die moet voldoen aan specifieke eisen voor kleur, stijl of materiaal dan kunt u dit snel filteren naar een klein en overzichtelijk aanbod. Bij vloerlampen is vooral het filteren op kleur een veelgebruikte mogelijkheid. Door ons ruime assortiment in moderne vloerlampen zit er voor ieder wat wils tussen.


Luceplan, FLOS en nog vele anderen, ook dit soort lampen ontdekt hebben, vloerlampen met stoffen kap omdat zo’n lampenkap het licht nog mooier maakt, of vloerlampen met drie poten, ook wel tripods genoemd. Vloerlampen zijn vaak de eyecatchers in het interieur.

Ze brengen vooral veel sfeer. Helemaal wanneer je voor een exemplaar gaat met een dimfunctie. Zoals de Mañana vloerlamp van Design House Stockholm of Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp. Een vloerlamp kan ook goed werken als functioneel licht om bijvoorbeeld bij te lezen.


Duizenden lampen op voorraad. In tegenstelling tot de klassieke vloerlampen zijn de moderne vloerlampen heel minimalistisch en strak. Less is more geldt zeker bij deze stijl vloerlampen.


Ze worden over het algemeen vervaardigd uit staal, dat men ook nog opborstelt voor een extra stoer effect. Ze passen helemaal bij de huidige trends op verlichtingsgebied. Wij hebben een ruime keuze aan moderne verlichting en zijn op de hoogte van de huidige trends op het gebied van verlichting en lifestyle. In onze collectie kunt u terecht voor elke woonstijl, van landelijke staande lampen tot moderne modellen.


Onze adviseurs helpen u graag met de mogelijkheden voor een geschikte vloerlamp voor uw interieur! Het armatuur heeft een mat zwarte afwerking. De hoge, ronde kap is gemaakt van stof en heeft een grove linnenstructuur.


Dit geeft de kap een stoer karakter. De binnenzijde van de kap is wit van kleur zodat het licht optimaal. Daarnaast vind je leuke LED staanlampen die als LED lamp in uw huis of tuin geplaatst kunnen worden. U bent met een vloerlamp dus een stuk flexibeler dan bijvoorbeeld een hanglamp. Een stopcontact is voldoende om uw nieuwe stalamp in gebruik te nemen.


De vloerlamp is veelal voorzien van een ruim snoer en een voetschakelaar, met of zonder dimfunctie. Je vindt ze in diverse stijlen, kleuren en soorten. Ga bijvoorbeeld voor een industriële vloerlamp , moderne rechte staande lamp of opvallende driepoot vloerlamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts