maandag 18 maart 2019

Dubbelzijdige montagetape

Dubbelzijdige montagetape

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Eenvoudig in gebruik, multifunctioneel en met een lange levensduur, is dubbelzijdige tape van Praxis een must-have voor elke klus, indoor en outdoor. Gereedschap is vanaf nu overbodig!


Dubbelzijdige montagetape

Tesa montagetape Ultra Strong 5m Geschikt voor de meeste vlakke, voldoende stevige oppervlakken, zoals tegels, hout, steen en de meeste kunststoffen. Een sterke, dubbelzijdige , direct vaste montagetape voor een eenvoudige, snelle en duurzame montage. Montagetape dubbelzijdig gezocht?


Dit dubbelzijdige foamtape is voorzien van een rug dat zich snel en gemakkelijk laat verwijderen voor eenvoudige verwerking. Dubbelzijdig montagetape 6mm voor het verlijmen van van o. De tape biedt een zeer hoge aanvangskleefkracht in combinatie met een hoge uiteindelijke kleefkracht. Bij GAMMA vindt u ook tape dat aan beide zijden een kleeflaag heeft. Handig bij heel veel klussen en decoratiewerk, maar ook voor bijvoorbeeld het leggen van vloerbedekking. M biedt oplossingen voor assemblage-uitdagingen.


Hecht zo goed als elk substraat zonder mechanische bevestigingsmiddelen met 3M-tapes. Ook geschikt voor lichte RVS of aluminium verbindingen. Hoogwaardige en breed inzetbare montagetape voor het (permanent) verbinden van (transparante) kunststoffen zoals acrylaat, polystyreen, PET-G, etcetera. De Tesa dubbelzijdige tapijttape 25mx50mm is een universele dubbelzijdige tapijttape geschikt voor alle soorten tapijt en het permanent vasthechten van verschillende materialen. Zowel de vakman als de hobbyist kan slagen.


Een groot assortiment dubbelzijdig tape dat bestaat uit budget tapes tot zéér hoogwaardige tapes. Ook het hele programma van Tesa hebben wij in het assortiment. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bestel snel jouw klusaccessoires.


Dubbelzijdige montagetape

In automobieltoepassingen wordt dubbelzijdige montageband vaak gebruikt om sierlijsten, emblemen, ramen en spiegelbevestigingen permanent aan de carrosserie van het voertuig te bevestigen. De ideale gebruikstemperatuur ligt tussen °C en °C. Door een stevige druk uit te oefenen, verbetert het contact tussen de tape en de steun. Het folietape DuploColl 3van het merk Lohmann, is een dubbelzijdig montagetape dat zich uitstekend hecht op gelamineerde oppervlaktes en kunststoffen. Door de dikke belijming houdt het dubbelzijdige tape betrouwbaar op gladde oppervlaktes van glas, metaal en keramiek, als ook op hoog energetische kunststoffen, zoals PVC en ABS.


Voor alle mogelijke reparaties binnen én buiten. Bison direct grip - dubbelzijdige montagetape is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Verkrijgbaar in zwart en wit spiegelband. Rondprofiel als rugvulling.


Dubbelzijdige montagetape

PE-glasban PU-rugvullingPU en PE wordt gebruikt als rugvulling om de juiste voegdikte te creëren bij het. De dubbelzijdige montagetape van Tesa is ideaal voor de permanente montage van voorwerpen als brievenbussen en huisnummers op ruwe en harde oppervlakken, zowel binnen als buiten. De formule compenseert kleine onregelmatigheden in het oppervlak en is zeer eenvoudig te gebruiken. De dubbelzijdige tape met industriële kracht levert een dubbelzijdige verbinding die maximaal kilo aankan.


De tape is ontwikkeld voor een stevige grip op baksteen en natuursteen. Deze zwarte montagetape is keer zo sterk als onze transparante variant en mischien wel keer zo sterk als vergelijkbare montagetapes. Perfect voor binnen- en buitenprojecten en kleeft aan gladde en ruwe oppervlakken. Omschrijving Tesa Powerbond montagetape voor gevoelige oppervlakken is een krachtige tape, speciaal voor gebruik op behang en pleisterwerk in huis.


Extra sterke tape voor meer houvast, h. U kunt er bijvoorbeeld plinten mee vastplakken. Kleefband in acrylschuimrubber met gesloten cellen, beschermd door siliconenpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts