dinsdag 19 maart 2019

Kunststof plantenbakken voor buiten

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bespaar tot wel via kiesproduct. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.

Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Kies de sfeer die jij wil! Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


Snel in huis Veelal gratis. Met plantenbakken kan een tuin veel mooier worden. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om bordes aan te leggen of te zorgen voor voldoende ruimte voor planten.


Het voordeel van kunststof plantenbakken voor buiten is dat deze goed verplaatsbaar zijn.

Ook staat een polyester plantenbak buiten op het dakterras erg mooi. Polyester plantenbakken worden ook binnen gebruikt, bijvoorbeeld bij het raam, op de vensterbank, naast de deur of in een hoek. Al onze plantenbakken zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor ze onder meer vorstbestendig en 1 waterdicht zijn.


De kunststof plantenbakken voor buiten kunt u dan ook met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan, zonder bang te hoeven zijn dat deze kapot vriezen. En doordat kunststof 1 waterdicht is, heeft u geen last meer. We hebben plantenbakken van kunststof tot terracotta, van groen tot wit en van groot tot klein.


Bijzondere plantenbakken voor stijlvolle combinaties. De stijlvolle plantenbakken van Capi en MiCa behoren tot onze favorieten. De 1 recyclebare kunststof plantenbakken van Capi zijn gemaakt met een productieproces waarmee energie bespaard wordt. Dat is wel zo goed voor het milieu! Geef je tuin, terras of balkon dat beetje extra met planten in plantenbakken.


Deze plantenbak is een perfecte keuze voor hobbytuinders die een bloemen- of plantenbed aan hun tuin toe willen voegen. De plantenbak is gemaakt van hout- kunststof -composiet waardoor hij duurzaam, weerbestendig en geschikt voor buitengebruik is. Er passen veel groene planten en bloemen in.


Met het strakke, moderne ontwerp voegt onze plantenba. Strakke Aluminium plantenbakken in eindeloos veel uitvoeringen Stoere CorTenstaal plantenbakken in elke gewenste maat.

Bestel vertrouwd en voordelig online! Meer dan kunststof plantenbakken Dankzij de hoge kwaliteit van onze kunststof plantenbakken heeft u jarenlang plezier van een mooie en stijlvolle blikvanger voor binnen of buiten. Bij Tuinwaardig kunt u ook terecht voor plantenbakken in andere materialen en afmetingen. Zo vindt u bij ons altijd een stijlvolle plantenbak voor uw buitenruimte. Wat dacht je van de natuurlijke terracotta potten, of grote potten van kunststof.


De meeste plantenpotten en plantenbakken voor buiten hebben een gat onderin, zodat het overtollige (regen)water goed kan weglopen. Natuurlijk vind je bij HORNBACH nog veel meer soorten potten en plantenbakken , dus er is altijd wel een die bij jou past. Kwaliteit plantenbakken om buiten of binnen te gebruiken.


Onze plantenbak is leverbaar in verschillende afmetingen en door het gebruik van de beste materialen is dit een plantenbak voor jarenlang plezier! U kunt onze plantenbakken buiten ook gebruiken als bloembak of boombak en een maatwerk plantenbak is ook mogelijk. Zoek je een grote plantenbak voor buiten of binnen? Check dan even onze nieuwe collectie kunststof.


In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers.


Voor het ophangen van grotere bloempotten bestel je een van onze balkonhaken van kunststof of metaal. KARWEI heeft plantenpotten, plantenbakken en bloembakken in alle soorten, maten en materialen. Behalve kunststof en aardewerk verkopen wij exemplaren van metaal, keramiek, beton en hout.


Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy. Deze bakken hang je op aan het dak of een muur en nemen daardoor bijna geen ruimte in. Let op, want er zijn ook plantenbakken die alleen voor binnen of voor buiten gebruikt kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts