vrijdag 22 maart 2019

Inlooptrechter rolluik

Van het handbediende rolluik wat ik heb is een inlooptrechter kapot gegaan. Hierdoor kreeg ik het rolluik niet meer tot bovenaan toe omhoog getrokken. Ik heb inmiddels een nieuwe set inlooptrechters gekocht,heb de kap eraf gehaald en de lamellen eruit gehaald.


Deze kan ik dan ook meteen een keer reinigen. Inlooptrechter geschroefd tbv Heroal zijkappen.

Evenals optrekban zijkappen, inlooptrechters , etcetera. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal.


Door de dopjes te vervangen zien de rolluiken er dan weer strak uit en komt er geen regen in de schroefgaten. Kleine onderdelen van rolluiken.

Allerlei onderdelen van rolluiken kunnen stuk gaan en aan vervanging toe zijn. Denk aan afsluitdoppen, aanslagstoppen, inlooptrechters , arreteerkapjes, arreteerkapjes en ophangveren. Zo voorkomt u dat u na montage de rolluiken moet demonteren als het rolluik beschadigd blijkt te zijn. Aan de linker- en rechterzijde van de omkasting, daar waar de lamellen uit de kast komen, zit een plastic onderdeel: de inlooptrechter.


Rolluiken in Bergen op Zoom. Heeft u een pand op de Oude Molen dat u goed wilt afsluiten? Of heeft u een winkelpand in de Parade of ’t Vierkantje dat voorzien moet worden van een goed rolluik ? De laagste prijs en uit voorraad!


Boven 1euro gratis verzenden in NL. Je moet hem goed kunnen zien zitten zonder de voorkap te demonteren. Deze plastic inlooptrechter zorgt er voor dat het pantser niet het aluminium van de geleider raakt.


Bij een handbediend rolluik diend deze trechter ook als aanslag zodat het pantser niet te hoog de kap in kan lopen. Als je je rolluik wilt renoveren, zijn hier ideeën die je zelf uit kunt voeren. Sommige ideeën kosten niet meer dan tot euro en zijn ook niet moeilijk zelf te doen.


Kijk hier voor alle opties en laat het weten als je zelf nog een leuk idee hebt.

Bandgeleider rolluik 25mm. GK staat voor het type kap, deze is voor een vierkante kap. Deze inloopstukken zitten links en rechts bovenin de geleider van een rolluik. Kunststof rolluik aanslagstop voor op de onderlijst van rolluiken.


Controleer altijd of dit wel de juiste inlooptrechters zijn. Zorgt ervoor dat u de lamellen niet in de kast trekt. Set van stuks voor € inc. Buismotor, inlooptrechter (4x) en aanslagstop (4x) moeten worden vervangen. Van rolluik is eindafstelling buismotor defect.


En opnieuw kitten van bak na plaatsen. Dit zijn buitenafmetingen ter indicatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts