maandag 11 maart 2019

Facet geslepen spiegel op maat

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruime keuze spiegels op maat op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Verfraaien van uw huis met Spiegels.

Ruim assortiment online bestellen! Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens. De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Op de mm nauwkeurigen en rondom geslepen.


Spiegel op maat rondom geslepen : Glasdiscount. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen.


Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb.

De levertijd is 5-werkdagen. Een strakke randafwerking en kristalhelder. Alle soorten spiegels vindt u op Glaswebwinkel. Spiegels eenvoudig online bestellen - spiegels diverse maten leverbaar! Spiegels kunnen zowel in standaard maten als precies volgens uw specificaties gemaakt worden.


Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd. Bent u op zoek naar spiegelglas op maat , antieke of nieuwe spiegels ,. Zo goed als nieuw Ophalen. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden.


Bekijk alle prijzen van Facet spiegel en bespaar tot. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. In uw gewenste vorm, ronde spiegel met optioneel een gat voor het stopconctact of kraan. Optioneel een zandgestraald patroon voor ledverlichting achter de spiegel.


Info over facet geslepen spiegel op maat.

Spiegels op maat - Veel gestelde vragen Facet slijpen betekent een schuine decoratieve rand aan de spiegel. Resultaten van zoekmachines! Een spiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze spiegelconfigurator. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat.


Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De spiegel op maat , plat poly geslepen , zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, namelijk millimeter, millemeter of millimeter dik.


Hoe bepaalt u de juiste dikte van een spiegel op maat (plat poly geslepen )? Facet geslepen randen zijn alleen mogelijk bij een glasdikte vanaf 6mm en dikker. U kunt dus bij spiegels en helder glas vanaf 6mm ook kiezen voor facet gelepen randen. Facet met plat-poly geslepen : Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts