donderdag 28 maart 2019

Wanddecoratie met verlichting

Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Ruim assortiment online bestellen!


Wanddecoratie met verlichting

De gekleurde led strip kan worden bedient met de bijgeleverde afstandsbediening waarmee U verschillende kleuren kunt selecteren. Al deze bewerkingen zorgen voor een geweldig eindresultaat en een wanddecoratie waar U nog jaren, met veel plezier, naar zult kijken. Folie en stickers laten ook veel mogelijkheden open om uw creativiteit uit te leven door ze te combineren met andere wandobjecten. Zo tovert u de ruimte in uw huis om tot een sfeervolle leefomgeving.


Maak uw eigen woonwensen waar. Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van wanddecoratie. Een memobord is ook een goed idee als je een decoratieve en tegelijkertijd functionele wanddecoratie zoekt. Op je memobord kun je meteen je memo’s noteren, zoals “De melk is op. Hetzelfde kun je met een mooi schrijfbord of magneetbord doen.


Wij nodigen je uit om onze uitgebreide collectie wanddecoratie in onze winkels te bekijken. Pre-order nu je wanddecoratie canvas kerstboom led 45x57cm. We hebben twee verschillende maten kerstbomen met led verlichting.


Het canvasdoek is onder-en bovenaan voorzien van houten stokjes met ophangkoord. Door het koord is het canvas doek eenvoudig op te hangen. Het aantal led lichtjes varieert per schilderij en is afhankelijk van welke sfeer er gecreëerd dient te worden.


Deze LED lichtjes kunnen bijvoorbeeld langzaam van kleur veranderen of juist heel snel knipperen. Helaas kunnen de lampjes niet worden vervangen. De levensduur van de led is 20. We zijn met hart en ziel verbonden aan alles wat groeit en bloeit.


Dit doen we op hét canvas alternatief, een luxe textieldoek met aluminium frame. Dit frame kunnen we van achter het doek uitverlichten met led- verlichting (op aanvraag), waardoor het doek ook in een donkere ruimte zoals je woonkamer, kantoor of etalage een echte eye. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Wanddecoratie met verlichting

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Home Decoratie HOnze webshop met wanddecoratie woondecoratie verlichting en meubelen heeft een groot aanbod. Unieke collectie voor een sfeervol thuis.


Kerstboom met verlichting. Het doek heeft leds verlichting. Dit stoere wanddoek is leuk voor tegen de muur en kan ook inplaats van een kerstboom, ideaal als je een kerstboom niet goed kwijt kan in huis.


Maar muurdecoratie gaat niet alleen over de keuze: behangen of schilderen. Geef je kamer juist extra stijl met accesoires aan de muur. Filter door de wanddecoratie ideeën om inspiratie op te doen voor een knus, stijlvol maar persoonlijk huis. Een bijzonder wanddecoratie idee is het wandmeubel met wandsysteem.


Een LED schilderij met kinderthema staat hartstikke leuk op de slaapkamer van jouw zoon of dochter. Canvas met verlichting brug x x cm. Zet de sfeer naar eigen hand met wanddecoratie van Tuinland Niets zo saai als een lege wand.


Wanddecoratie met verlichting

De wanddecoratie mag dan ook niet ontbreken bij de inrichting van je interieur. Zo kun je de sfeer helemaal naar eigen hand te zetten. Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past.


Je eigen wanddecoratie samenstellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts