maandag 11 maart 2019

E27 fitting met snoer

Uw Product is Altijd op Voorraad! Bestel nú uw Lampen en Accessoires. Richt je interieur in met exclusieve en trendy lampen. Meetsnoeren van alle merken op beslist.


Een fitting is één van de belangrijkste onderdelen van een lamp. Het is daarom van belang een fitting te kiezen die het best bij uw lamp past. Ons ruime assortiment bestaat uit functionele, maar ook decoratieve Efittingen gemaakt van diverse materialen. Extra handig is een fitting met snoer , waarop je alleen nog maar een stekker hoeft te bevestigen, of het snoer met een andere kabel verbindt. In de meeste Nederlandse huishoudens is fitting Ede meest voorkomende lamphouder, maar ook fitting Ezie je vaak.


Wil je graag een lamp met een natuurlijke look? Dan zit je goed met deze prachtige houten Efitting ! Ga voor een klassieke afwerking met de Snoerboer bakeliet look Efitting. De gladde zwarte afwerking van deze fitting zorgt ervoor dat de fitting gezien mag worden!


E27 fitting met snoer

De fitting wordt exclusief trekontlaster en snoer geleverd. Deze kan je er nog zelf bij kiezen. Wil je deze fitting liever in een mat zwarte kleur? Kies dan voor de mat zwarte. Fitting met ringen - chroom.


Op de rommelmarkt een oude lamp gevonden die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Hij past perfect in een industriëel, Scandinavisch of klassiek interieur. Efitting met snoer en een kunststof ophang oog om aan de centraaldoos op te hangen. Afmonteren op een kroonsteen.


Prikkabel Verloopfitting Inbouwspot. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! In Nederland komt de Efitting het meeste voor. De cijfers staan voor de diameter van de schroeffitting.


Echter, je hebt veel meer soorten fittingen. Zo heb je ook efittingen en GUfittingen. Daarnaast zijn fittingen veelal te bedienen. Modieuze wandlamp met Efitting Deze eenvoudige doch modieuze wandlamp met Efitting is geschikt voor je slaapkamer, eetkamer, woonkamer, studeerkamer, badkamer, gang, etc.


Kenmerken: Geschikt voor spaarlamp, LED-lamp of gloeilamp. Van keramiek tot bakeliet, van nikkel tot messing. Deze Efittingen, ook wel grote fitting genoem is de meest voorkomende fitting.


Het uitgebreide assortiment kan eenvoudig gecombineerd worden met onze Kooldraadlampen E27. Combineer de fittingen met een bijpassend strijkijzersnoer voor een nog sterkere uitstraling! Door het minimalistische design, past de pendel in verschillende interieurs en heeft u iets unieks in huis.


E27 fitting met snoer

Met een bijpassende, dimbare LED. Deze zwarte fitting met snoer is zeer geschikt voor bijvoorbeeld boven een bar, balie of vergadertafel of gewoon voor thuis. Doordat ze op hoogte verstelbaar zijn, zijn ze ook zeer geschikt om op verschillende hoogtes te hangen.


De lampfitting en afsluitkapje voor de aansluiting aan het plafon zijn van silicone. Stoer of chique, van messing of van keramiek. Dankzij het uitgebreide assortiment met Efittingen zit er altijd wel een fitting bij die u mooi vindt. Ontwerp eenvoudig je eigen lamp met het assortiment van Snoerboer.


E27 fitting met snoer

Met de hippe strijkijzersnoeren wordt je lamp een echte blikvanger in je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts