dinsdag 27 maart 2018

Tor montis

Op zoek naar een Montis Tor Bijzettafel? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Montis producten? Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Alle modellen - kleuren - levertijden.


Vraag hier een offerte aanbieding.

Kies uit producten vanaf € 395. TOR is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar moet zijn. De opstaande rand van het blad voorkomt dat producten die er op staan er gemakkelijk vanaf schuiven. Het handvat dat ontstaat uit de knik in de poten maakt het mogelijk TOR gemakkelijk op te tillen en geeft het tafeltje een eigen karakter.


Tor is designed with the idea that a side table needs to be carried around easily. The raised edge of the top prevents things slide off easily. The handle that comes out of the legs makes Tor easy to pick up and gives the table its character charm.


De Tor bijzettafel staat vaak niet op een vaste plek, maar zwerft door het huis en staat daar waar er op dat moment het meeste behoefte aan is.

Het aluminium tafeltje is dankzij het handvat bijzonder praktisch en makkelijk te verplaatsen. Hoe leuk is deze bijzettafel Tor van Montis. En handig om snel en makkelijk te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere. Met het stevige handvat pak je het tafeltje heel gemakkelijk op en neem je deze met één hand mee naar de gewenste plek. Montis omschrijft deze tafel dan ook als “een tafel om mee te nemen”.


De Tor Bijzettafel van Montis is de ideale tafel om mee te nemen. Vaak heeft een bijzettafel geen vaste plek in huis maar zwerft deze rond op de plekken waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. Tor is ontworpen met het idee dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn.


Door het handvat is dit tafeltje makkelijk te verplaatsen en dankzij de opstaande rand rollen of schuiven de spullen die erop staan er niet af. Montis bijzettafel Tor heeft de perfecte combinatie tussen functionaliteit en het design. De Montis Tor bijzettafel is ontworpen door Lambie van Hengel.


Designer Lambie van Hengel. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven.


Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp.

De Tor heeft een handig handvat waardoor het tafeltje makkelijk mee te nemen is door het hele huis. De kleuren zijn grafiet zwart, signaal wit, honing geel, grijs blauw en grijs. De tafel is gemaakt van aluminium. Het opstaande randje van het blad voorkomt dat producten van het design tafeltje glijden.


De Tor van Montis eist geen vaste plek in uw interieur maar laat zich plaatsen daar waar nodig. Het speelse ontwerp heeft een handvat zodat u de Tor makkelijk kunt verplaatsen. In de collectie van Montis vindt u het Tor tafeltje in zes kleuren, gemaakt van lichtgewicht staal met een kras- en slijtvaste poedercoating wat de tafeltjes zeer. Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, de Montis Tor bijzettafel is ontworpen vauit de gedachte dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. Montis meubelen staan voor eenvoud en mooi vormgegeven design.


Het perfecte zitcomfort van een Montis bank of fauteuil ontstaat uit technieken met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities. Bekijk onze geselecteerde Montis collectie in uitgesproken kleurstellingen en diverse leer- en stofsoorten in onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts