dinsdag 27 maart 2018

Brustor zonwering prijslijst

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Brustor prijslijst B 2terrasoverkapping. Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven.


Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties. De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar.

Wij verzorgen in elke omstandigheid voor de perfecte schaduw: voor het raam, aan de gevel, rond het huis tot in de tuin. Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden?


Onze screens werken niet enkel verduisteren ze creëren ook de gewenste privacy. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vindt u het heerlijk om buiten in de zon te lezen? Of met vrienden bij u thuis op het terras te zitten?


Toch kan het prettig zijn om de schaduw op te zoeken.

Te veel zon is niet goed voor de huid. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Dan zit u bij Paul en Paul op het juiste adres.


Klik hieronder op het gewenste product om een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. De onderneming is gevestigd te Gullegem en is centraal gelegen, op km van Rijsel en 1km van Brussel.


Vergelijk dan altijd de prijzen van meerdere zonwering specialisten voordat u de klus uitbesteedt. Er zijn talloze zonwering specialisten die uw zonwering binnen een mum van tijd kunnen plaatsen, maar al deze specialisten hanteren andere tarieven. Als uw voorkeur uitgaat naar een zonwerend doek, bieden wij u een ruim kleurenaanbo met onder andere alle RAL-kleuren.


Het doek is waterdicht als u het in een hoek van minimaal procent laat plaatsen. Met als optie uitschuifbare geleiders zodat de zon ook niet voor in de serre naar binnen. Hierdoor heeft u nog meer keuze- en optiemogelijkheden. Met meer dan 2verschillende soorten raambekleding voor binnen en buiten, is er zeker voor iedereen wat te vinden. De juiste maten van de zonwering.


Of je nu standaard zonwering koopt of zonwering op maat, je weet zeker dat het past. Een vakkundige bevestiging.

Doekkleur zoals op foto 2. Stroomaansluiting aan de rechterzijde. U kiest de afmetingen, kleuren, materialen en extra’s die u zelf wenst en vervolgens werken wij voor u de offerte uit. Knikarmscherm B-is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels. Voor het dak van deze terrasoverkapping heeft u de keuze uit uit voeringen.


Karakteristiek aan dit type zonwering is dat het doek over rails wordt in- en uitgestuurd. De voorlijst zit vast gemonteerd op de geleiderails en is daardoor minder windgevoelig. Behalve de zonwering bieden wij u ook de mogelijkheid om LED-verlichting, verwarmingselementen en screens voor de luwte te laten plaatsen.


Veldhuis Zonwering Rolluiken B. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, bedrijven en instellingen. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit producten van verschillende fabrikanten van terrasoverkappingen, garagedeuren, raamdecoratie of buitenzonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts