vrijdag 30 maart 2018

Badkamerspiegel met ingebouwde radio

Ruime badkamerspiegel voorraad. Verschillende Maten en Modellen. Veel A-merken tegen outletprijzen! Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Dé badkamerspiegel outlet.

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Wij raden altijd aan om de spiegel te verwarmen, zodat u altijd goed zicht heeft. Een beslagen spiegel moet u eerst afdoen, terwijl een spiegel met verwarming nooit beslaat. Kenmerken van de badkamerspiegel met Bluetooth.


Deze wastafelspiegel is gemaakt van mm dik A-klasse kwaliteit glas en is spatwaterdicht.

De spiegel heeft een rechthoekige vorm met horizontale LED verlichting erin verwerkt. Er is een touch schakelaar aan de zijkant. De aansluitwaarde is 2volt. Een badkamerspiegel is het eerste dat je aankijkt nadat je uit bed komt in de ochtend. Spiegels zijn er in verschillende afmetingen, vormen en uitvoeringen.


Zo zijn er badkamerspiegels met ingebouwde LED verlichting, ingebouwde verwarming, een digitale klok, Bluetooth voor radio en muziek en een uittrekbare make-up spiegel. Liever een andere design spiegel met muziek? Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Ben je op zoek naar een spiegel met radio ? Fraaie muziek LED spiegel met ingebouwde speakers 50×cm. De geïntegreerde klok en radio maakt het geheel i. Badkamerspiegel met Bluetooth audio systeem en verwarming 100xcm. Met deze ingebouwde radio in de badkamerspiegel kunt u op elk moment genieten van een muziekje. De spiegels in deze categorie zijn allemaal voorzien van spiegels met verwarming. Dit zorgt ervoor dat u voortaan na het douchen of badderen uw spiegel kunt gebruiken zonder eerst de spiegel te ontdoen van de condens.


Het aanslaan van uw spiegel is verleden tijd met een spiegel met verwarming!

De Sanitair Shop van Nederland! Specialistisch advies nodig? Vergelijk alle merken badmeubelen. Badmeubelen in alle uitvoeringen! Bekijk ons unieke assortiment badkamerspiegels.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De Plieger Basic LED spiegel met klok en radio in de afmeting 50xcm is een.


Genieten van muziek in de badkamer? Bekijk hier onze audio spiegels die zijn voorzien van een ingebouwd muziek systeem. Met het geïntegreerde audio systeem streamt u eenvoudig muziek via Bluetooth naar de boxen achter de spiegel. Door het plaatsen van een spiegel met verlichting kunt u het gebrek aan goed (natuurlijk) licht in uw badkamer eenvoudig oplossen.


Onze spiegels zijn uitgerust met kleine TL- of LED-verlichting. Kijk eens naar onze spiegels met ingebouwde klok of radio , of zelfs met verwarming zodat je nooit meer last hebt van condens op de spiegel! Ook kun je het geheel uitbreiden door een extra scheerspiegel toe te voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts