dinsdag 13 maart 2018

Mdf plinten met kabelgoot

Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Deze meter lange goten bieden maximale bescherming. Plinten met een fijne ronding.

Vind plinten met kabelgoot het nu op Kensaq. Waar de meeste mensen vaak kiezen om de stopcontacten boven de plint te plaatsen, oogt het eigenlijk mooier als je deze al kunt verwerken in de plinten. Vooral in de huizen met een wat meer modernere uitstraling ziet dit er vaak prachtig uit.


Dankzij de kabelgoot in de plint kunt u op alle gewenste punten aansluitpunten creëren voor stopcontacten. Met deze MDF decoratieve plint van CanDo heb je altijd een bijpassende plint bij je vloer. Standaard is deze plint voorzien van een ruime kabelgoot , hierdoor is het makkelijk om kabels weg te werken.


Van deze plint zijn ook geluidsreducerende versies beschikbaar.

Deze plint is 12mm dik en 70mm hoog. De plint is voorzien van een kunststof strip waardoor meerdere kabels achter de plint onzichtbaar zijn weg te werken. Werk de binnen- en buitenhoeken af met bijpassende hoekstukken.


Soorten plinten met kabelgoot ? Ben je benieuwd naar de soorten plinten met kabelgoot van het merk CanDo? We vertellen het je graag! Wat dacht je van de muurplint koloniaal met kabelgoot wit? Dit is een hoge en witte plint van 2centimeter. Je kunt meerdere kabels achter deze plint onzichtbaar wegwerken middels de kunststof strip op de kabel.


Decoratieve plinten CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en diktematen. Voor wie dat niet kan of wil zijn er eenvoudige hoekstukken en eindstukken.


Montage van een voorgelakte plint of zelfs afgelakt in een RAL-kleur naar keuze bespoedigd de afronding van je project. Overzetplinten worden op verzoek door ons op maat geproduceerd. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.

Plakplinten bevestig je snel en gemakkelijk met de zelfklevende strook. Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Specialistisch advies nodig? Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug!


Alle plinten met kabelgoot online. Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Al onze plinten vanaf mm dikte hebben wel een kabelgoot. Barok MDF - plinten hebben niet alleen een klassieke uitstraling, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit.


Wanneer u deze MDF - plinten wilt laten plaatsen dan kunt u dit combineren met laminaatvloeren, houten vloeren, plavuizen, tapijt of gietvloeren. Het is een prachtige plint , die vooral goed tot z’n recht komt in een klassiek interieur. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Ga bijvoorbeeld voor mooie eiken plinten. MDF plinten verkrijgbaar in lengte tot 88m1.


Met onze ruime collectie houten plinten is er altijd een kleur die perfect past bij je laminaat. Het aanbrengen van hoge plinten kost iets meer tij maar zorgt voor een luxe ogende afwerking van je vloer. Elke plinten aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige plinten aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts