woensdag 28 maart 2018

Behang art nouveau

Behang art nouveau

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels.


We vonden ook behangfabrikanten die geheel nieuwe ontwerpen hebben gemaakt in de stijl van de Art Nouveau. En het resultaat is, dat wij nu de grootste collectie Art Nouveau behang ter wereld hebben. Tijdens het fin-de-siècle werd in Europa het mooiste Art Nouveau behang ontworpen.


En ook in America maakten ze héél mooi behang. De blauwe Deel laat via Artdecowebwinkel. Uitgaande van een perfect dessin passend in een Art Deco sfeer of een Art Nouveau sfeer, worden er. En nu help ik u graag bij het inrichten van uw Art Nouveau huis.


Behang art nouveau

Behang , vloerkleden, glas-in-loodramen, gemarmerde lambrisering… ik weet wie de vakmensen zijn, en waar het beste materiaal te vinden is. Maison l’ Art Nouveau is ontstaan als een uit de hand gelopen hobby van Olga Harmsen. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over art deco behang te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene art deco behang materiaal is katoen.


In de fotobehangcategorie Art nouveau vind je modern en trendy behang voor thuis. Ons assortiment is enorm en je bestelling wordt altijd gratis verzonden. Hoekige Arts and Crafts herhalingen, Jugendstillijnen, Geliefde Art Nouveau bloemen, Verfijnde Wiener Werkstätte figuren, Grillige Amsterdamse School kwaliteiten, Jazzy Textiel, Geometrie met treffende kleuren uit de Fifties.


Behang art nouveau

Een prachtige Art Nouveau Messing Ezel - Standaard. Aan de bovenzijde gedecoreerd met verzilverd messing bloem en blad motief. Fotobehang Art Nouveau 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Art Nouveau wordt ook wel Jugendstil genoemd) Stel, u heeft een pand in de 19de eeuwse schil.


En u wilt uw huis terugbrengen in oude glorie. Geen interieurwinkel die u kan helpen aan een passend behang of geschikte stoffen. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie Art Nouveau behang ter werel bijeengebracht op één plaats. Ophalen of Verzenden m² of meer.


Behang art nouveau

Er worden ook geen stukjes behang opgestuurd en GEEN stalen uitgeleend! Handbedrukt ZEER exclusief behang. Rollen van meter en breedte van centimeter. Afname vanaf rollen (de gegeven prijs is gebaseerd op rollen)! Zijn schilderijen in de bekende Mucha Stijl werken zijn onlosmakelijk verbonden met de Jugendstil of Art Nouveau kunst.


Zoffany Art Deco Behang Conway - The Muse. De glorieuze ronde vormen in combinatie met een geometrisch ontwerp en de matte en metallic kleuren zorgen voor een spannend geheel. Je vindt daar ook allerlei andere motieven! Snelle bezorging, zonder verzendkosten. Art deco was een reactie op zowel de Jugendstil-beweging uit Duitsland en Oostenrijk en de art nouveau beweging in België en Frankrijk.


Asymmetrische, golvende lijnen in pasteltinten kenmerkten de art nouveau stijl. Sinds meer dan een eeuw fleuren ze de straten van Brussel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts