donderdag 22 maart 2018

Mooie koffiemokken

Upload je eigen foto of logo. Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Van koffiemokken tot theemokken. Kies voor een glazen of porseleinen mok, of ga eens voor een bamboe mok.


Je vindt het allemaal in de webshop van de Bijenkorf.

KOFFIEMOKKEN EN THEEMOKKEN VAN FIJNE MERKEN. Bedenk allereerst waar je jouw mok voor wilt gaan gebruiken. Koffie en melk drink je eerder uit een kleine koffiemok. Kleurrijke kopjes, mooie mokken. Vind hier alle kopjes en mokken.


Bij de keus voor materiaal van je kopjes, bekers of mokken is het vooral belangrijk of iets breekbaar mag zijn of niet. Ga je voor porselein, glas of aardewerk? Of kies je liever voor kunststof of karton?

Mix en match je favoriete koffiekopjes en koffiemokken bij elkaar! Onze mooie mokken in een bijzondere uitvoering, mat gekleurd! Door de matte buitenkant krijgt deze mok een luxe, maar tegelijkertijd stoere uitstraling. Dat maakt deze mok dan ook geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Uit een mooie koffiemok drinken is natuurlijk nóg lekkerder.


Op ShopAlike vergelijk je gemakkelijk verschillende soorten koffiekopjes en vind je snel de leukste mok voor jou! Voor wat tips wat betreft materiaal en hoe je koffiemokken schoonhoudt, lees je nog even verder. Snel een hippe set mokken bestellen?


Mokken met en zonder design. Gratis bezorging vanaf 20. Ook kunt u kiezen uit keramische, metalen en plastic mooie koffiemokken. En uit gevulde mooie koffiemokken. Er zijn 9mooie koffiemokken leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Mok met foto, tekst of logo bedrukken gratis full colour opdruk ! Een kop koffie drink je het liefst uit een mooi mok, toch? Bij Xenos vind je een breed assortiment mokken en bekers. Chicago - grijs De koffiemokken van de serie Chicago hebben een strak ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Bent u op zoek naar een mooie koffiemok waar een deksel op zit? Dan hebben wij voor u de perfecte koffiemok gevonden, namelijk de welbekende reismok.


Dit is een mok, welke overigens volledig te bedrukken is waar aan de bovenkant een mooie deksel op zit. Als je toe bent aan nieuwe koffiemokken of wil je iets nieuws? Bestel de fleurige mooie koffiemokken dan bij webwinkel Billie Design.


Wanneer je op werkdagen voor 15. Dat wordt gezellig met servies van GreenGate! Koffiemok Om Geniet met deze grote mooie mok van aardewerk met Om motief. Perfect om even te ontspannen met een kop goede koffie of lekkere thee. Daar kunt u namelijk zien wat wij allemaal op de koffiemokken bedrukken kunnen.


U zult zien dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst, u uw bestelling al heel snel in huis kunt verwachten. Wij hopen daarom ook dat u bij ons uw koffiemokken bedrukken wilt laten zodat u weet dat u iets moois kunt verwachten. Hierdoor is de bedrukking zowel magnetron als vaatwasser bestendig en zal deze nog langer meegaan. Daarnaast is de mok gemaakt van keramiek, waardoor deze een mooie en kwalitatieve uitstraling heeft. Bodum Koffiemokken Douro cl - Stuks.


Goede kwaliteit, mooie stevige mok en de afbeelding (kanarie) is zeer mooi. Koffiemok Schotse Terrier Helemaal (boven verwachting) 1 tevreden. Een kwaliteit koffiemok en thee mok bestellen Een mok is met zijn design niet alleen erg praktisch, hij ligt ook nog eens heel lekker in de hand.


Blokker biedt echter kwalitatief hele goede mokken aan voor een hele betaalbare prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts