vrijdag 23 maart 2018

Cinderella classic kussen

Cinderella classic kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Altijd de scherpste deals. Voor 22u bestel morgen in huis. Achteraf betalen mogelijk.


Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Het is anti-allergeen en wasbaar. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten.


Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar. Bovendien is het droogbaar in.


Cinderella classic kussen

Het hoofdkussen zorgt voor optimaal slaapcomfort. Ieder kussen uit de serie heeft een bijzondere samenstelling zodat er voor iedereen een geschikt kussen bestaat. De New Classic behoort tot de meest verkochte kussens in Nederland.


Cinderella New Classic collectie. In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is. Hierdoor wordt de vulling grotendeels gefixeer behoudt het kussen zijn vorm en biedt optimale ondersteuning. Dit fijne kussen is uniek door zijn doordachte vormgeving.


Cinderella classic kussen

Zo blijft het kussen in vorm en geeft het je nek de ondersteuning die het. Waarom het Classic hoofdkussen? Om het kussen in goede conditie te houden wordt aanbevolen het dagelijks zachtjes op te kloppen en regelmatig te luchten. Ruim een derde van ons leven slapen we. Hard of zacht en in hoogte verstelbaar.


Passend voor elk type slaper. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 9producten vanaf € 196. U kunt dit hoofdkussen wassen en drogen.


Cinderella classic kussen

Door het stabilisatieschot wordt de vulling grotendeels gefixeerd en behoudt het hoofdkussen zijn vorm. Comfortabel hoofdkussen, met een speciaal stabilisatieschot dat de vulling mooi op haar plek houdt. De kracht van deze kussen serie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot. De vulling wordt hierdoor grotendeels gefixeerd en zorgt er voor dat het kussen haar vorm behoudt.


De tijd is gemaakt van 1 katoen. Dit kussen met een vulling van latex en synthetische bolletjes heeft een speciale hoofduitsparing die zorgt voor een goede verdeling van drukpunten. Daarnaast adviseren wij je gebruik te maken van een hoofdkussen beschermer onder uw kussensloop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts