donderdag 22 maart 2018

Glazen royal leerdam

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Diverse glazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Ambachtelijk vervaardigd door onze glasblazers.


Klik hier voor contactformulier Bestek bij Bestekmagazijn.

Vergelijk 1royal leerdam glazen. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. In onze collectie vindt u elegante vazen en. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod!

Royal Leerdam glazen waaronder prachtige wijnglazen. Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd. Kristalservies van horecakwaliteit. Kies uit producten vanaf € 100.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Ze zijn voortdurend nieuwe producten aan het ontwikkelen om de klanten te dienen. Tevens vindt u hier de series Intermezzo borrelglazen en de gin tonic, cognac en andere speciale glazen onder de naam Specials. Zo zijn er prachtige, chique champagneglazen uit de serie Carré en de Virtuosa wijnglazen zijn zo ontworpen dat de smaken en geuren optimaal uitkomen.


Daarnaast zijn er ook Rocks drinkglazen, geschikt voor frisdrank en alcoholische. De schoonheid van dit slanke ontwerp heeft zijn functionaliteit bewezen in de afgelopen decennia. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Door het heldere glas wordt de kleur van de champagne extra versterkt.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De collectie items worden in onbeperkte oplage gemaakt, Leerdam Serica zijn objecten met een gelimiteerde oplage en Leerdam Unica stukken zijn uniek en worden maar één keer gemaakt. Maak een keuze uit de grootste en mooiste collecties glas -en kristal van Nederland.


Stuk voor stuk handgemaakt en met de mond geblazen. In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. De champagneglazen hebben een eigentijds design met een hoge steel. Wij graveren beide glazen met dezelfde tekst of naam.


U heeft de keuze uit mooie graveer lettertypen. Het prachtige, heldere glas laat de kleur van het champagne extra versterken. De set bestaat uit wijnglazen met een diameter van cm. De glazen zijn niet alleen kwalitatief heel hoog maar ook zeer divers in soorten. Het merk werkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die het kristal van de glazen uniek maakt.


Het kristal heeft een stralend effect, een prachtige helderheid en is uitermate geschikt voor slijpen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts