dinsdag 20 maart 2018

Glasbewerking

Glasbewerking

Telefoonnummer, reviews en meer! Nissink Business Glass is gespecialiseerd in diverse soorten glasbewerking. Swinkels Glas heeft vele mogelijkheden in huis voor glasbewerking. U kunt hierbij denken aan (figuur-) zagen, slijpen en boren in glas.


Het zagen van glas in de door u gewenste vorm of afmeting is dus geen enkel probleem. De bewerkingen gebeuren in eigen werkplaats met de zo vertrouwde kwaliteit van Swinkels. Buys Glas is een glashandel en levert aan particulieren en zakelijke afnemers.


Tevens is Buys specialist in maatwerk glasbewerking. Er zijn bij Proglass vele mogelijkheden op het gebied van glasbewerking mogelijk. Slijpen en polijsten Bij het snijden van glas ontstaan scherpe randen. Alle glasvormen ondergaan derhalve standaard een slijp- en polijstronde. De technieken die we daarvoor toepassen zijn veelzijdig.


Gespecialiseerde glasbewerking nodig? Het zetten en monteren vereist ook een bijzondere deskundigheid die wij beheersen. Al ruim jaar zijn wij actief in de glasmarkt en we hebben veel glasbewerking bij particulieren en bedrijven uitgevoerd.


Glas is niet alleen HR glas of een normale ruit, bij glasbewerking moet u ook denken aan figuurglas, glas in lood en glaswerk producten als een maatwerk glazen douchewan glazen doordraaideur en wij maken zelfs maatwerk spiegels voor onze klanten. Glasbewerking van raam tot speciaal product. Na jaar als glashobby-webshop, met een breed artikelen assortiment online te zijn geweest, hebben wij besloten om het wat rustiger aan te gaan doen. Hierdoor kennen we de wereld van glasbewerking als geen ander.


Met maatwerk in advies en service bieden wij u altijd de beste oplossing. Wij verzorgen alle soorten gespecialiseerde glasbewerking zoals slijpen, snijden, zagen, boren en zandstralen. Voor alle glasbewerking kunt u terecht bij Balink. Wij hebben al ruim jaar ervaring en bieden altijd een zeer hoge service. Of u nu glas in lood in HR-glas, figuurglas, enkel glas in loo spiegels of floatglas wilt: Duinkerke maakt en plaatst alles.


Ook wanneer u bewerkt glas in uw woning, bedrijfspan school of overheidsgebouw wenst. Door te boren kunnen we gaten in uw glas maken. Op deze pagina vindt u een overzicht van de glasproducten- en diensten. Glashandel en glasbewerking. Deze zijn onderverdeeld in categorieën.


Glasbewerking

Wilt u graag glas laten snijden, de randen van glas laten polijsten of een mooie afbeelding of tekst in het glas laten graveren? Wij realiseren uw wensen in afzienbare korte tijd. Ontwerp, restauratie, en bewerken van glas. Alle technieken van glasbewerking in eigen huis, plus een eigen atelier voor glaskunst!


Het bewerken van glas doen wij in eigen huis. Wij snijden, boren en slijpen facetranden aan glas. Alles wat we niet zelf doen zoals etsen en matteren. Bekende en veel gebruikte merken zijn:.


Glasbewerking

Voor het vervaardigen van onze glazen grafmonumenten, urnen, awards en naamborden van glas, gebruiken wij verschillende (ambachtelijke) methoden van glasbewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts