woensdag 14 maart 2018

Hip behang kinderkamer

Groot assortiment Meisjes Behang! Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Altijd de Laagste Prijsgarantie!


Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.

Kleurgebruik en wanddecoratie vormen een grote basis voor de sfeer in de baby- of kinderkamer. Er is volop keuze in behang , zowel in prints als kleuren. Een goede behangkeuze is afhankelijk van veel factoren. Wil je één muur behangen of meerdere muren? Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer.


Behang kinderkamer met wolkjes en sterren… Dit babybehang is wel heel erg lief.

Vooral het blauwe behang met de slapende manen en sterretjes is bij ons favoriet. Kan voor zowel jongens als meisjes. Hip en stoer behang voor op de kinderkamer.


Volgende week begint de meivakantie, het weer zit niet heel erg goed mee. Een mooie optie dus om in huis aan de slag te gaan. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Klein en stoer geen geheimen en hebben we een ruim online assortiment aan hip behang. Wij hebben behang van Studioirisvantricht, Lilipinso en KEKamsterdam in verschillende vormen en kleuren. Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat.


Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven. Voor kleine wereldontdekkers! Volg de trends en kleed je interieur aan met bijzonder of hip behang. Behang is tegenwoordig een zeer trendsettend mode product. Het loopt vooruit op komende trends en waar mode u laat stralen laat behang uw huis stralen.


Geef jouw huis jouw label mee. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor.

Nu hoge korting op Hip kinderschoenen. Kinderschoenen van tot jaar. Gratis verzending vanaf € 4-. Kies uit 1producten vanaf € 155. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Hip , stijlvol, origineel en (hand)gemaakt in Nederland. Super hip fotobehang met dieren en vrolijke kleuren.


Hip Huisje staat voor unieke en eigentijdse ontwerpen. Een kinderkamer behang met hip dierenpatroon. Dit kinderkamer behang met dierenpatroon is mega schattig. Het behang hangt in de slaapkamer van mijn nichtje en daar staat het fantastisch!


Je raakt niet uitgekeken op dit behang , want er staan ontzettend veel mooie dieren op. Erg origineel op een kinderkamer. In dit wereldje vol pinguïns ga je vanzelf mee op avontuur en is van alles te beleven. Hip behang voor jongenskamers.


Niets geeft zo snel zo’n groots effect in een kamer, inderdaad ik heb het over behang. Zo was daar het item behang. We wilden voor kinderkamers een muur behangen. Dat was nog best lastig kiezen, omdat de oudste drie inmiddels een aardige mening hebben.


Uiteindelijk hebben we gekozen en ik ben er blij mee! Tof vliesbehang op de kinderkamers kan ik afvinken van het lijstje. Het hipste behang voor op de kinderkamer vind je in dit overzicht. Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig!


Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts