maandag 19 maart 2018

Radio controlled klok gebruiksaanwijzing

Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Wanneer het DCF-signaal is ontvangen en verwerkt zal de klok automatisch de juiste tijd weergeven.

Mijn klok moet ik elke morgen re-setten omdat ze om exact 2. Heb hiervoor nog geen oplossing voor gevonden. Wie iemand iets voor dit euvel? Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok. Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken. In gebruik nemen van de klok (DCF): Plaats de batterij (x LR V, type AA) in het batterijvakje zoals weergegeven in de afbeelding op de achterkant van de klok.


De wijzers (seconde, minuut, uur) worden op 12:uur gezet en de radiogestuurde klok schakelt in de ontvangstmodus. De klok uur gaat over in de snelle instelling, d.

Nu begint het zoeken naar het radiosignaal. Deze procedure kan tot minuten duren. Volledig automatische instelling van de tijd na het plaatsen van de batterij. U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurde klokken.


Radio gestuurde klokken van AMS. Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd.


Een radiografische klok is een klok die via radiosignalen wordt gelijkgezet. Stellen we dit handmatig in dan loopt de klok na een poosje weer een uur achter. Hoe kunnen we er voor zorgen dat de klok de juiste tijdzone pakt? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Download hier gratis uw Klok handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vrienden die ook zo'n radiogestuurde klok of een radiogestuurde wekker hebben, melden hetzelfde euvel.


Insteltijd: minder dan minuten.

Ik ken zelfs iemand die op slechts km afstand van Frankfurt woont, die haar wekker regelmatig op het balkon moet zetten als hij het radiosignaal weer eens kwijt is. Vogelenzangseweg Vogelenzang. Deze klok heeft een ronde wijzerplaat van gematteerd glas.


De wijzers en de uuraanduiding zijn gemaakt van aluminium en de uren worden weergegeven met 3D strepen. This feature is not available right now. Het is toch een radio controlled ⁉ Als ik mij niet vergis, zit er een junghans of vergelijkbaar werkje in. Bij mijn Junghans radio klok gaat, na het ingedrukt houden van de reset knop, de secondewijzer ook als een dolle rond.


De overige wijzers gaan naar 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts