dinsdag 13 maart 2018

Retro kinderbehang

Groot assortiment Meisjes Behang! Bekijk uw resultaten retro babykamer bij Finecomb. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Bestel Kinderbehang bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 95.

Grafische patronen en originele prints voor een eigentijdse babykamer, hippe kinderkamer of een vrolijke speelkamer. Met behang maak je in een handomdraai de mooiste creaties. Het is makkelijk aan te brengen op de wand en het geeft op eenvoudige wijze een creatieve en unieke uitstraling aan de kinderkamer. In de laatste tientallen jaren is retro design in toenemende mate populair geworden op tal van interieurgebieden en zo ook bij behang.


Specifieke kleurstelling en geabstraheerde en ook veel afgeronde vormen zijn hierin toonaangevend. Karaktervol zijn deze retro behang dessins te noemen. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig.

Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Javascript is uitgeschakeld. Hieronder hebben wij al onze retro behang voor de kinderkamer op een rijtje gezet. Retro behang kan uw woon- of slaapkamer een gezellige en authentieke sfeer geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor retro behang dat past bij uw interieur.


Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn. Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang. De ouderwetse uitstraling uit. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Vrolijk de baby- of kinderkamer op met leuk behang. Kies samen behang uit en bestel direct! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!

Pastel behang (via Pinterest) Kleurrijk behang (via Pinterest) Top kinderkamer behang. How to - Klushulp tips over kinderkamer behangen. Op zoek naar Retro behang? Dit mooie kinderbehang is van het Franse merk Lilipinso en is ontworpen door Nina Stajner. Op het behang is een print bloemen afgebeeld.


Door het kleurgebruik en de samenstelling van de bloemen krijgt het kinderbehang een retro uitstraling. Een mooie manier om die saaie muur in de kinderkamer net die extra aandacht te geven die het verdiend. Wij verkopen alle soorten kinderbehang die bij jouw stijl en interieur passen. Je kunt het niet zo gek bedenken wij hebben het allemaal.


En dat retro tegenwoordig helemaal hip is, maakt het nog makkelijker. Naast het ruime aanbod in kinderkameraccessoires heeft De Oude Speelkamer ook een mooie collectie aan kinderbehang met speelse en vrolijke prints. Retro Bubble is een lieve serie met een lief bosdieren wereldje maar dan in zachte pastel kleuren.


Baby behang nu online bestellen bij Behangkoopjes. Laagste prijsgarantie en snelle levering voor al het babykamer behang! Uniek kinderbehang en fotobehang uit eigen studio.


Bekijk onze stoere collectie behang kinderkamer en behang babykamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts