donderdag 29 maart 2018

Brocante sprei

Gemaakt van 1 Bio katoen. Verrassend Zacht en Huidvriendelijk luxe beddengoed. We zoeken over de hele wereld naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen.


Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment spreien. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Koop en verkoop brocante sprei eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je zocht naar: brocante sprei ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Hele mooie italiaanse sprei , 1 polyester op graden machine wasbaar, strijkvrij en droogt heel snel. Mooie met de hand gemaakte Frans éénpersoons sprei.


Aan alle zijdes gelijk, dus kan zowel in de breedte als in de lengte liggen. Groot tafelkleed dat je ook als sprei zou kunnen gebruiken,met veel lintkant en opgenaaide bloemen. Brocante sprei met volant. Ik ben al weer volop bezig met de voorbereiding,van de nieuwe workshops. Vanaf vandaag gaan we eerst.


Hier kun je vinden hoe je de bloemen haakt en vervolgens aan elkaar zet. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Mooie witte gehaakte brocante sprei , mooi in de brocante slaapkamer of gewoon met een stapel linnengoed. Er zit een vage roodachtige vlek in zie foto 3.

Mooi en betaalbaar antiek en brocante gehaakte spreien , tafelkleden en ander oud en brocante textiel. Isa Bedsprei Isa is blauw gekleurd en heeft fijn reliëf door de subtiele stiksels in sierlijke brocante vorm. Deze sprei is gemaakt van 1 polyester. Sprei Isa is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ongeveer een maand geleden kocht ik deze mooie oude spreien op een brocante markt.


En als ik dan zo iets tegen kom voel ik me helemaal gelukkig. Bedenk eens hoeveel uren degene er mee heeft doorgebracht om er een sprei van te maken. Ooit (jaren tachtig) was ik zelf ook een verslaafde haakster.


Op deze pagina vind je de leukste gratis haakpatronen om een sprei te haken. De patronen zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts