woensdag 14 maart 2018

Kapok kussen

Hoofdkussens met alle soorten vulling. Grootste assortiment topmerken hier online voordelig te bestellen. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Kapok kussen

Wij begeleiden u in het keuzeproces om u het product te bieden dat het best bij u past. Beter Bed voor het derde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop! Vooral voor buikslapers is dit fijn, en voor buikslapers is het heel moeilijk om een kussen te vinden! Slaap je graag op een stevig kussen met de juiste.


Ouderwetse natuurkapok voor een krachtige ondersteuning. EEN FIJN PLANTAARDIG KAPOK KUSSEN. Een kapok kussen laat je ouderwets lekker slapen. Wij maken voor de vulling gebruik van kapok uit Indonesië.


Kapok kussen

Dat is een zijdezachte en luchtige stof, die sterk lijkt op katoen. Volledig veganistisch en helemaal vrij van dierenlee zodat u zich daar geen zorgen over te hoeft te maken. De naam zegt het al: een kapok kussen is gevuld met kapok. Dit is een 1 natuurlijk en stevig vulmateriaal. De pluizen - afkomstig van de tropische kapokboom - worden veel gebruikt voor kussens.


Kapok kussen kopen op Bedden. Grootste meerwaarde is het eerlijke, natuurlijke materiaal dat ook nog eens bacterie-werend is. Uit de rijpe vruchten van de kapokboom vormt zich een pluk zachte vezels, die bestaat uit de haren op de zaden. Deze vezels worden onder meer gebruikt als vulling voor kussens en vesten. Vroeger werd gedacht dat mensen allergisch konden zijn voor kapok.


Bestel Kussens online bij Leen Bakker. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het is een hoofdkussen dat je kunt opkloppen en zelf in de gewenste vorm kunt kneden. Het kussen heeft een gemiddelde hardhei niet te zacht, niet te stevig. Een hoofdkussen dat lekker koel blijft in de zomer en uitermate geschikt is voor mensen die veel transpireren.


Kapok kussen

Kussen is huisstofmijt vrij en anti-microbacterieel. Je zou het plantendons kunnen noemen. Ze zijn gemiddeld vormbaar, hebben meer stevigheid dan dons en zijn beter vormbaar dan een wollen kussen.


Om zo lang mogelijk plezier van je wollen kussen te houden, moet je het goed onderhouden. Een kussen van wol kan niet gewassen worden. Het is acht keer lichter dan katoen, goed vormend en steviger dan dons.


Geen kans voor huisstofmijten dus. Door dit laagje kunnen kussens met kapokvulling niet gewassen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts