maandag 14 oktober 2019

Zonnescherm markies

Vind glazen vouwdeuren als je nu zoekt. De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs.


Onze markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt waarbij wij in het bijzonder letten op detail en afwerking. De klassieke uitstraling van dit type zonwering geeft uw woning een geheel eigen karakter.

Productinformatie standaard markies. De standaard markies is de meest gangbare markies en past in vrijwel iedere woonsituatie. Een standaard markies heeft gesloten zijkanten en het zonwerende doek beschermt een groot deel van het raam. De doeken die passen in het zonnescherm zijn van Dickson of Swela. Ruime keuzen in kleuren en stoffen.


Levering en montage door heel Nederland. Op het gebied van zonwering bieden wij een breed assortiment van alleen maar kwaliteitsproducten en zijn dealer van gerenomeerde leveranciers. Naast de traditionele buitenzonwering zoals screens, knikarmschermen, markiezen , horren en rolluiken leveren wij ook binnenzonwering.

Markiezen voor ieder type huis. De hinderlijke zij-inval van zonlicht behoort daarmee tot het verleden. Wij hebben de markiezen in diverse uitvoeringen beschikbaar in onze webshop. Zo kunt u online markiezen , uitvalschermen, screens, knikarmschermen en rolluiken bestellen, maar ook zonwering voor een pergola of een serre.


En ook voor een terrasoverkapping kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij gespecialiseerd in houten shutters. Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen.


Stappenplan schoonmaken zonnescherm. Kies of je het zonnescherm doek uitgeklapt voorzichtig gaat schoonmaken of dat je het doek losmaakt zodat je er makkelijk bij kan. Borstel met een zachte borstel al het losliggende vuil van het doek aan de boven- en onderkant.


Doe dit teder en nauwkeurig zodat je geen vuil in je zonnescherm wrijft. Een markies is een zeer effectieve manier om zonlicht uit uw huis te weren, terwijl de klassieke uitstraling uw huis een bijzonder karakter geeft. Bestel uw nieuwe markiezen via onze webshop tegen zeer lage prijzen, u heeft al een aluminium of hardhouten markies vanaf € 29-.


Standaard jaar garantie.

Luifels, terrasoverkapping en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Met een zonnescherm creëer je gemakkelijk een schaduwrijk plekje. Het doek van het zonnescherm houdt Uv-straling tegen en is waterafstotend.


Kies voor een zonnescherm met knikarm voor meer gemak. Bij Praxis vind je zonneschermen met knikarm in verschillende kleuren. Het scherm loopt in een boog naar beneden, terwijl ook de zijkanten bedekt zijn.


De markies is een zonnescherm met een klassieke uitstraling. Het grote voordeel van markiezen is dan ook dat ze zonlicht weren dat schuin van voren komt. Met fraaie logo’s en foto’s zijn ze een sieraad voor de gevel. Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden. Als een markies opgetrokken wordt, kan het koord aan een kikker op de muur of het kozijn worden vastgemaakt.


De bediening van een markies bestaat uit één of meer koorden en markieskatrollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts