maandag 14 oktober 2019

Schilderij ophangsysteem ikea

Schilderij ophangsysteem ikea

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Het koord is gemakkelijk in te korten.


Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Mijn IKEA ophangsysteem is reuze handig, maar nu wil ik meer fotolijstjes ophangen en kom ik losse haken en koorden tekort… Extra bijpassende koorden en haken voor een Haghed schilderij ophangsysteem van IKEA bestelt u eenvoudig in onze shop. Onze perlon koorden passen perfect in de Haghed rail van IKEA.


Ikea heeft een eigen merk ophangsysteem genaamd Haghed. Je kunt hiermee groot schilderij of kleine schilderijen ophangen met een maximale draagkracht van 4kg. Bij Ikea kunt u een schilderij ophangsysteem Ikea kopen.


Schilderij ophangsysteem Ikea. De ophangrail heeft een lengte van 1cm. Bent u op zoek naar schilderij ophangsystemen van 2cm? De Artiteq all-in sets zijn verkrijgbaar bij veel bouwmarkten in Nederlan zoals o. Gamma, Karwei en Hornbach.


Schilderij ophangsysteem ikea

Stel zelf uw schilderij ophangsysteem samen naar uw wensen of bestel eenvoudig losse onderdelen voor uw bestaande ophangsysteem. Snel en gemakkelijk online bestellen. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen , fotolijsten en andere wanddecoraties. Zoek je een mooie poster met lijst?


Bekijk onze enorme collectie met ingelijste posters en afbeeldingen op IKEA. Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem ? Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Onze posters geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk de Artiteq ophangdraden, staaldraad en perlon, voor schilderij ophangsystemen en het ruime assortiment aan ophanghaken. Goedkope schilderijhaken, haken van bijna alle systemen zijn bij ons verkrijgbaar.


Klik hier voor het aanbod! De clips worden met behulp van pluggen en schroeven op de wand bevestigd. Ophangsysteem schilderijen Ikea.


Schilderij ophangsysteem ikea

Vervolgens wordt de rail eenvoudig op de clips geklikt, waardoor de rail strak tegen de wand bevestigd is. Als productspecialist op het gebied van ophangconcepten, ontwikkelt Artiteq flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. De schilderijrail is onderdeel van een totaal concept.


Dit concept is het schilderij ophangsysteem dat naast de rail bestaat uit ophangdraden en ophanghaken. Basis schilderij ophangsysteem schilderijen bij de doe-het-zelf winkels en bouwmarkten. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts