dinsdag 22 oktober 2019

Luxaflex inzethor flex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dankzij het stevige profiel en het windvaste gaas houdt u insecten en ander ongedierte buiten, terwijl u wel frisse lucht naar binnen krijgt. De hor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld.

De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Hij is geschikt voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren.


Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Jaloezieën van alle merken op beslist.


Montage gaat met klemveer dus zonder te schroeven.

De prijs begint vanaf €voor hor. De horren worden standaard geleverd in witte, grijze of zwart lijst met zwart gaas. De horren zijn samen te stellen in een aantal systeemkleuren en gaaskleuren.


Met Hamstra maatwerk horren kiest u voor een perfect passende hor met keus uit diverse typen gaas. Aluminium profielen zijn leverbaar in diverse kleuren. Inzethor _ Flex _raam Artikel delen? Onze maatwerkservice voorziet in diverse type maatwerkhorren, waaronder inzethorren voor draaikiepramen. Inzetraamhor Flex is een inzethor , uitsluitend leverbaar als.


De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Hamstra biedt een handig bevestigingssysteem, waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zonder boren of schroeven in het kozijn. In ons assortiment vind je horren van Luxaflex , goedkope horren van Unilux, Velux horren en Fakro horren.


Horren van Luxaflex , Unilux, Velux en Fakro. Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden. In veel situaties is deze flexibele inzethor geschikt voor draai- kiepramen. De Flex inzethor wordt standaard met grijs gaas geleverd. Door de klemveren blijft deze hor op positie.


Profiel De profieldiepte is standaard mm. Ook op het gebied van de kleur van het gaas zijn meerdere mogelijkheden: grijs, zwart en wit óf tegen een meerprijs zeer fijnmazig pollenwerend zwart gaas.

Voor uw kunststof, houten of aluminium draaikiepraam, hebben wij het speciaal daarvoor ontwikkelde Flex inzet hor. Dit inzethor bestaat uit een vastframe van aangepast dun aluminium profiel met daarin vlak gespannen gaas. Het inzet hor wordt niet geschroefd in uw kozijn, maar met speciale klemmen of nokken vastgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts