woensdag 16 oktober 2019

Wanders lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Snelle levering en gratis retour! Ruim assortiment online bestellen! Marcel Wanders Lamp MOOOI.


Designklassieker te koop hanglamp long light van marcel wanders voor het label moooi in de kleur wit.

De dimbare lamp is ideaal vo. Bekijk alles met marcel wanders lamp ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Naast stoelen ontwerpt hij ook tafels, lampen , kasten en design behang. Wanders heeft verder publiceerde talrijke boeken en wordt uitgebreid geprofileerd in de mondiale media , die in publicaties zoals de New York Times, Domus, The Financial Times en Wallpaper Magazine. Een prachtige hanglamp skygarden flos van marcel wanders ! Lamp is ad binnenzijde van gedecoreerd pleisterwerk va.


Hanglamp long light in goede staat.

Geschikt voor lampen (incl). Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Hij is medeoprichter en artdirector van het designlabel Moooi (voorheen Wanders Wonders) in Breda.


Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio, waar hij werkt voor verschillende internationale meubelmerken. The calm sensations of the Hana Armchair. Moooi’s Museum of Extinct Animals. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour.


De designer heeft een oog voor buitengewone ideeën of effecten. Lampen van alle merken op beslist. Zo zijn de Moooi lampen telkens weer een verrassing ten aanzien van vorm en lichtwerking. Ook de keuze van materialen is buitengewoon.


Bringing more than years of experience. De Flower heeft een moderne en strakke buitenkant en een schitterende fleurige binnenkant. De binnenkant is van gips en zorgt voor een mooi en sfeervol licht.


Zelfs zonder het licht aan is deze lamp een plaatje! Front had niet verwacht dat de lamp – en eigenlijk de hele collectie – zo’n grote fanbase zou krijgen. Wanders ontleende zijn inspiratie voor deze lamp aan een antieken gipsplafond dat hij ooit in zijn huis had. De lamp is in technisch opzicht een unicum, aangezien de takken van de heracleumplant zo dun zijn dat ze niet met normale electriciteitsdraadjes gemaakt konden worden.


Zo ben je er tenminste zeker van dat de lamp volledig voldoet aan je wensen en behoeften.

In onze woonwinkel in Zaandam vind je enorm veel lampen uit ons totale assortiment. Onder het genot van een kopje koffie vertellen onze specialisten in verlichting graag welke lamp past bij wat je zoekt en welke mogelijkheden je hierin hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts