woensdag 16 oktober 2019

Leuke stoffen tassen

Van katoenen tassen tot boodschappentassen. Bekijk leuke tassen op beslist. Vergelijk aanbiedingen online. De compacte schoudertas is een klassiek model van het merk Bear Design. Het tasje komt uit de Callisto Pelle collectie, deze serie kenmerkt zich door zacht- en soepelheid van van het leer, alleen de beste huiden zijn goed genoeg.


Het leer is bewerkt met een wax die er voor zorgt dat de tas soepel blijft.

Dit leuke tasje is eigenlijk geschikt. Wat is er nou leuker om bij uw zelfgemaakt kleding ook een zelfgemaakte tas te dragen! Wat dacht u van een vrolijk motief of felle kleur als voering in uw tas?


Piccobella gaat voor duurzaam! Deze tassen kun je keer op keer gebruiken en we hebben keuze genoeg! Ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier, praktisch en orgineel, dus nergens anders te koop. Katoenen tassen zijn geweven van 1 katoen. Binnen de deze tassen kun je nog onderscheid maken in het gewicht van het katoen.


Hoe hoger het gewicht van het katoen hoe steviger of dikker de tas aanvoelt.

Op zoek naar leuke stoffen voor een prikkie? Shop dan coupons of een tasje met lappen en restanten. Het gaat per kilo, bepaal dus zelf hoeveel lapjes u wilt ontvangen. Stoffen Tassen koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Goedkope tassen online kopen? Heren, kinder en damestassen van o. Merknamen, sportvereniging namen of bedrijfsnaam op een goodie bag om als cadeautje mee te geven voor een evenement of andere feestelijke gebeurtenis.


Je garderobe aanvullen met een exemplaar dat helemaal bij jou past. Specialistisch advies nodig? Van klein naar groot, in diverse modellen en kleuren, kijk welke bij jouw stijl past! Bedrukte stoffen tassen zijn leuk om weg te geven aan klanten, in te zetten als goodiebag of gewoon om zelf te dragen.


Zeker wanneer je jouw stoffen tas voorziet van een te gekke print! Laat een stoffen tas bedrukken met jouw logo en kies de kleur die past bij jouw huisstijl. Zo heb je een accessoire én reclamedrager in één.


Stoffe Tassen Gewatteerde Tas Portemonnees En Handtassen Ambachtelijke Zakken Gehaakte Tassen Patroon Naaistuk Naaitips Jeans Naaien Taspatronen. Een stoffen tas van 1 katoen is niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen , maar ook een leuke gelegenheid om je eigen statement naar buiten te dragen of iemand een plezier mee te doen.

Bij het bedrukken van een stoffen tas is bijna alles mogelijk: Bijvoorbeeld kun je je tas opleuken met een eigen tekst of design. Disneyfiguren uit series en films als Frozen en Cars voor de allerkleinsten. De leukste katoenen tassen , oftewel canvas tassen , shop je online! Hier vind je tote bags met quotes voor naar een festival of voor een dagje strand.


Met de canvas tas hoef je nooit bang te zijn dat er niet genoeg in past, heel handig. Ook is dit een van de tassentrends dit jaar, heb jij al een hippe tote bag? Als groothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan linnen en katoenen tassen die u zowel in kleine als grote oplages kunt bestellen.


Zo vindt u in ons assortiment onder andere draagtassen van katoen, canvas, linnen. En wilt u de tassen bedrukken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts