donderdag 17 oktober 2019

Staaldraad ophangsysteem

Het Technx ophangsysteem zorgt ervoor dat u moeiteloos ophangen zonder gereedschap haken en koorden kunt bevestigen aan het ophangsysteem. De ophangsystemen zijn voordeliger dan de bouwmarkten in de buurt. RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA.


Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Bekijk nu ons aanbod online. Staaldraad ophangsysteem.

Dit systeem bevat speciaal ontwikkelde flexibele wandhaken waarmee de staaldraad 3graden, zowel verticaal, horizontaal als diagonaal, kan worden gemonteerd. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Ophangdraden of ophangkoorden voor een schilderij ophangsysteem bestaan in perlon- of staaldraad. De STAS staalkabel met cobra haak is geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties met de STAS zipper tot kg per kabel.


Een ophangdraad met Twister kan op elke plek in de rail geplaatst. Snel online bestellen, snel. Indien u een andere lengte wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Een staaldraad is belastbaar tot kg.


Echter bepaalt de haak hoe zwaar het schilderij kan zijn.

Indien een schilderij zwaarder is dan kg, kunt u deze met twee koorden (en haken) ophangen. De mm dikke staaldraad is te combineren met de Micro Grip. De mm dikke staaldraad is te combineren met Palhaak en Loqqer. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Toepasbaar op de diverse STAS scheidingswandhaken in combinatie met STAS zipper ophanghaak.


Belastbaar tot kg per kabel. Een groot assortiment in Schilderijverlichtingssystemen, Spiegel, spiegels op maat, facetspiegels , Schilderijen en kunst is het gevolg. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Kleinmetaalshop levert staaldraad in verschillende soorten en diameters, waardoor u altijd het product vindt wat u nodig heeft. Het staaldraad is opgedeeld in verzinkt draa rvs draad en rvs draad met pvc ommanteling. Een andere benaming voor staaldraad is ijzerdraad of staalkabel, echter gaat het in alle gevallen om hetzelfde product.


Veel mensen zoeken naar een ophangsysteem voor één speciaal schilderij of voor één bepaalde plek in huis. Niet altijd wordt eraan gedacht om de rail in de volledige ruimte door te trekken. Dan bent u hier aan het juiste adres! Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem.


Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA. Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage.

Van staalkabels tot gordijnhaken. De rest van de staaldraad gebruik ik met de magneetjes als verticaal prikbord. Met de ophangset voor led panelen is het mogelijk de led panelen op verschillende hoogte op te hangen aan het plafond.


Vind de beste selectie staaldraad ophangsysteem fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit staaldraad ophangsysteem voor de dutch luidspreker markt. Ophangdraden voor schilderij ophangsystemen bestaan uit een glijder (Twister) die bevestigd is op perlondraa staaldraad of stang. Op de perlondraa staaldraad of stang kan een ophanghaak naar keuze geschoven worden.


De Twister ophangdraden kunnen op elke willekeurige plaats in de rail gedraaid worden en makkelijk verschoven worden. Ikea ophangsysteem staaldraad. Compleet systeem om staaldraad aan wand of plafond te bevestigen incl. Clips om zaken aan op te hangen. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Het ophangsysteem is flexibel, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te integreren in íeder interieur. De Click Rail is verkrijgbaar in wit en aluminium. Artiteq Click Rail Pro Artiteq Click Rail Pro De Artiteq Click Rail Pro biedt alle voordelen en looks van de reguliere Click Rail, maar is beter geschikt voor de professionele gebruiker.


Scheidingswandhaken bieden uitkomst bij het ophangen van objecten aan bijvoorbeeld wandpanelen, scheidingswanden, deuren en kroonlijsten. Ze kunnen eenvoudig gecombineerd worden met STAS koorden met lus en een STAS zipper of STAS smartspring. Zo creëer je in een handomdraai een compleet ophangsysteem , maar dan zonder aluminium rail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts