dinsdag 22 oktober 2019

Lijst zonder rand

Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. De reden hiervoor ligt in het feit dat wanneer u een afbeelding inlijst in een randloze fotolijst, de aandacht volledig wordt gericht op hetgeen u inlijst en niet op de lijst zelf.


Lijst zonder rand

Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips. Als een lijst alleen maar kan afleiden van de foto is het een goed idee om voor een randloze wissellijst te kiezen.


Deze lijsten zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de clipjes en veiliger dan conventionele lijsten dankzij het gebruik van hoogwaardig plexiglas. GERSTAECKER wissellijst zonder rand - Zeer gunstig geprijs eenvoudig en praktisch. Randloze Wissellijsten zijn bijzonder eenvoudig in het gebruik.


Lijst zonder rand

Deze wissellijsten zonder rand hebben een MDF achterwand en een voorplaat van plexiglas. Een klassieke houten lijst met smalle gouden rand waar je kunstwerk of foto nog beter door naar voren komt. Kies uit standaard maten of we kunnen de lijst speciaal voor jou op maat maken.


Verder kan je een passepartout, glas en zelfs inlijst-service. Info over fotolijsten zonder rand. Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is.


Randloze wissellijsten blijven ook op maat een goedkoop alternatief om foto’s, tekeningen of andere documenten eenvoudig en net te presenteren. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand.


Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje? Of ga je voor een wat chiquere lijst ? Creëer zo je eigen spiegelwand! Deze spiegel zonder lijst doet het ook goed als badkamerspiegel. Lijsten in alle kleuren en materialen.


Lijst zonder rand

Dit bestel je direct bij je spiegel. Met een facetrand Deze spiegel kun je zowel met als zonder facetrand bestellen. Hierdoor ontstaat nog een extra randje als overgang naar het kunstwerk en lijkt het karton dikker. Er is geen vaste regel voor de maten van een passe-partout, maar wel een aantal vuistregels voor de verhouding tussen de breedte van de lijst , de breedte van de passe-partout rand en maat van het in te lijsten kunstwerk. U ontvangt de fotolijst feestelijk verpakt in een geschenkdoosje.


PcRond zilveren fotolijstje van Car. Veel spiegels worden in onze werkplaats op maat gesneden. Als een spiegel niet in een lijst wordt gezet, slijpen wij de randen perfect af.


Indien gewenst kan er aan de spiegel een facetrand geslepen worden. Selecteer de rand van het tekstvak of de vorm. Een lijst is een uitspringende strook of rand , meestal voorzien van een profilering. Wanneer er geen profilering aanwezig is spreken we van een band of anders gezegd een band is een lijst zonder een profilering.


Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Spiegels koop je eenvoudig online bij bol. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts