maandag 14 oktober 2019

Lijnzaadolie 10 liter

Lijnzaadolie 10 liter

Vind voedingssupplementen online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Voor 22:bestel morgen in huis.


Lijnzaadolie 10 liter

Het is een uitgebalanceerde bron van meervoudig onverzadigde vetzuren (omega- omega- en omega-vetzuren, alpha-linoleenzuur). Geschikt voor alle soorten paarden. Circa 30ml per volwassen paard per dag nodig.


Verkrijgbaar in 5ml liter 2. Ondersteuning van de spijsvertering, huid en de vacht van het paard gaat prachtig stralen. Voor de jerrycans zijn er aparte pompen beschikbaar, de pompen zijn niet standaard inbegrepen. Ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel, darmwerking en verzorgt de huid en vacht! Voedermiddel voor paarden.


Het verbruik op hout per liter is tot m² het is sterk afhankelijk van de houtsoort en de conditie van het hout, zelf aanbrengen gaat het makkelijkste met een platte kwast. Gebruiksaanwijzing klik hier. Ook de onderzetter en de ijzeren ringen mogen eveneens in de olie. De lijnzaadolie dient bewaard te blijven in de oorspronkelijke verpakking.


Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Doorgaans wordt er liter gekookte lijnolie voor vierkante meter gebruikt. Dit is echter wel afhankelijk van de zuigkracht van het hout. Houdbaarheid is minimaal jaar na aankoop mits goed afgesloten. Bent u op zoek naar een grotere verpakking?


Lijnzaadolie 10 liter

Wij verkopen ook liter verpakkingen. Excellent lijnzaadolie liter. Vorige Artikel van Volgende. Deze lijnolie zal uw houten bijenkasten op een natuurlijke manier beschermen. Wij zijn een “Uw groene vakwinkel” gevestigd in Kilder.


Lijnolie Kranen en pompen. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Hiervan bevat het 1mg ( ADH) per 1gram. Vetzuren profiel lijnzaadolie versus lijnzaad.


Lijnzaadolie 10 liter

Omdat lijnzaadolie uitsluitend uit vetzuren bestaat vergelijken we in onderstaande tabel het vetzuren profiel met die van lijnzaad. Scherp geprijsd en een groot aanbod online. Geselecteerde kleur is: Overige. BioFAIR: het juiste advies aan de.


Bovendien draagt het bij aan een goede spijsvertering: de omega vetzuren ondersteunen de darmwerking. Gratis verzending vanaf € 7- leverbaar binnen 2-werkdagen. Bestel online bij De Boer Drachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts