donderdag 31 oktober 2019

Wit metallic lak

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Echter, deze bezwaren gaan bij wit niet op. Oppervlakkige krasjes vallen bij wit ook niet op, integendeel zelfs.


Metallic Lak Weergave Sorteer op: Diamant. Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf.

Diverse soorten kleuren metallic -, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Ook wordt een metallic lak in meer lagen gespoten dan een standaard lak. Daardoor is hij duurder, maar dus ook sterker. Normaal gesproken rekent een lease maatschappij het niet door, of echt een marginale vergoeding. Metaallak bestaat op lagen, gewone lak uit twee.


Het enige verschil tussen de twee ( metallic vs. uni), is dat de metallic - lak dus een middelste laagje heeft, dat net die metallic -pareling geeft. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.

Tegenwoordig worden auto’s niet meer dof, omdat als laatste een blanke laklaag wordt gebruikt. Naast gewone kleuren bestaat er ook metallic lak. Die kost wat meer, maar blijft over het algemeen wel mooier dan de normale lak , omdat er minuscule metaaldeeltjes in zijn verwerkt.


De nieuwste ontwikkeling is de nanolak. Een metallic lak auto geeft meer restwaarde, zelfs in de lease is de uni lak maar €- goedkoper p. Dit doen de lease maatschappijen speciaal om het onaantrekkelijk te maken voor een unit lak te kiezen, daarom heb ik een wit metallic genomen. Maar metallic lak of niet, de kleur van de auto is ook bepalend voor de restwaarde.


Het verschil tussen metallic lak en gewone lak is gemakkelijk te zien, De metallic lak is over het algemeen sterker de de gewone lak , De metallic lak verkleurt minder snel omdat de metallic lak een spiegelende onderlaag heeft! Door die blanke lak wordt de toplaag ook harder en is beter bestand tegen beschadigingen in tegenstelling tot unilak die vroeger doorgaans geen blanke afwerklak kreeg. Daar komt ook het gegeven vandaan dat metallic lak sterker is dan uni lak. Dure automerken werken alle kleuren en de tinten wit en zwart af met een blanke lak laag. MoTip wit lak in spuitbus.


Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED. Stap 4: spuit de kleur na tot minuten uitdampen bij °C over met blanke lak. Wilt u online lakstiften kopen?


Fietsvakshop is de online shop voor alle Verf en Lak voor uw Fiets. Lakstiften dienen als bescherming van het materiaal, maar laat uw fiets er ook mooi uitzien.

U kunt de lakstift gebruiken om beschadigingen weg te werken, of om uw fiets een persoonlijk tintje te geven. Het parelmoer effect zit in de kleurlaag. De blanke lak is niet anders dan elke andere metallic lak en kan dus ook op de bij jou bekende wijze gepolijst worden. Door het parel effect kun je wel een hele mooie diepe glans krijgen. Een paar foto´s van het resultaat zijn meer dan welkom.


Dergelijke lakken durfden wel eens verkrijten, en dat is het dof worden, en wit uitslaan. Dit zie je nog al eens op een oudere rode auto. Deze is vaak grijs of wit van kleur. Vervolgens komt er een kleurlak bovenop de grondlaag.


De kleurlaag wordt in meerdere laagjes aangebracht waardoor hij sterker wordt. Een auto met een metalic lak (glinsterende deeltjes in de lak ) heeft altijd een transparante beschermlaag er over heen zitten welke de blanke lak wordt genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts