vrijdag 25 oktober 2019

Luxaflex actie

Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Alle jaloezieën vind je op beslist.


Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. BINNENKORT IS DE HUISCOMPONIST LUXAFLEX INSPIRTION DEALER!

Voor vragen neemt u direct contant met ons op. Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen. Accepteren Geen cookies aub.


Onze innovatieve koordloze en elektrische tilsystemen zijn veiliger en bieden een hoger gebruiksgemak. Kijk hoe onze innovatieve bedieningssystemen in de praktijk werken. Actie De meest feestelijke maand van het jaar is weer aangebroken. Met veel gezelligheid in het vooruitschiet gaan we een mooie - maar koude - periode tegemoet. Vraag een gratis monster aan.


Plissé Shades van Luxaflex bestaan uit mooie plooistoffen waarbij te kiezen is uit een enorme reeks kleuren en stijlen, met onder andere prachtige weefsels, elegante patronen en texturen.

Jaloezieën van alle merken op beslist. Door gebruik te maken van Warmtewerende Topar coating is een Luxaflex Plissé Shades een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Let op: voor dit product geldt een aangepaste levertijd van tot werkdagen. Duette Shades zijn te vergelijken met plisse gordijnen, alleen bevatten de Duette Shades een extra stoflaag, waardoor een honingraatstructuur ontstaat. Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige jaloezieën aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs.


Ga naar het actieoverzicht om alle beschikbare acties te zien. Binnen Luxaflex speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid al sinds de oprichting een belangrijke rol. Daarom heeft Luxaflex zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren die bijdragen aan de energie-efficiëntie. Daarnaast speelt Luxaflex ook een steeds grotere rol in het bedieningsgemak van haar producten.


Bij Sunscreen kunt u kiezen uit een verschillende kleuren, waaronder grijs, wit en bruin. Kenmerkend aan de Silhouette Shades is de zeer dunne stof, welke gecombineerd is met lamellen van 75mm breed. Luxaflex horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel iedere deur.


De Luxaflex Horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Luxaflex raamdecoratie op maat gemaakt en vakkundig geplaatst! Veranderen in huis wordt pas echt leuk, als je het vakwerk aan vakmensen kunt overlaten.

Het opmeten van de maten, het op maat laten maken van de raamdecoratie en het plaatsen van de Luxaflex producten. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts