donderdag 31 oktober 2019

Sierkussen pip

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Vind de nieuwste collectie. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Alle sierkussens vind je op beslist.


Bestel simpel jouw woondecoratie online. De sierkussens geven extra sfeer aan het interieur maar je kan de sierkussens natuurlijk ook als kussen gebruiken, bijvoorbeeld als extra steun in de rug.

Bij Pip Studio hebben wij verschillende designs, leuk om per seizoen mee af te wisselen! Onze Floral collectie heeft Pip kussens van velvet, satijn en katoen. Maak je bed extra gezellig met de sierkussens van Pip ! De luxe prints van Pip Studio vind je op vierkante kussens, rechthoekige kussens en nekrollen die passen bij de dekbedovertrekken.


De bedkussens zijn verkrijgbaar in roo roze, wit, groen en meer kleuren. De patronen en andere elementen lopen moeiteloos in elkaar over en vormen toch een echt geheel. De stof van dit kussen is gemaakt van 1 zachte perkal katoen.


Daarnaast zijn de sierkussens en nekrolllen van hoogwaardige kwaliteit en mooi afgewerkt.

Kom snel naar onze website en vind het goedkoopste, mooiste en beste Pip stud. Mooie sierkussens die jouw bed of bank afstylen vind je bij ESSENZA HOME. Prachtig sierkussen van pip studio.


De tijk van dit kussen is gemaakt 1 zachte perkal katoen. PiP Studio sierkussen Floral Fantasy (Chestnut) 35x60. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het Roode sierkussen van Pip Studio is gemaakt van percal en heeft een zacht binnenkussen waardoor die heerlijk aanvoelt. Het sierkussen heeft een bloemenprint in de kleuren roze, blauw, geel en wit. Alle producten van Pip moeten aan het motto voldoen: ‘Happy products for Happy People’.


Pip studio staat voor vrolijke en mooi afgewerkte producten. Er zijn niet alleen sierkussens en nekrollen van Pip Studio, ook verkopen wij dekbedovertrekken met bijpassende spreien, strandlakens, badjassen, tassen en handdoeken! Alle Pip sierkussens zijn aan beide zijden verschillend afgewerkt.


Een aantal Pip sierkussens zijn ook afgewerkt met kanten randjes, biesjes of volants. Maar geen zorgen: ook als je op dit moment nog niet uitgeproken blij bent, dan wórdt je het wel van de ontwerpen van PiP. Voor 15:uur bestel morgen in huis en profiteer van gratis verzending! Woezel en Pip zijn de vrolijke vriendjes die je vast kent van de filmpjes en liedjes of uit het theater.


Hier vind je het grootste assortiment aan Woezel en Pip speelgoed.

Van Woezel en Pip knuffels tot Woezel en Pip puzzels en Woezel en Pip spellen. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Bademode, Bettwäsche und Homewear!


Het kussen wordt geleverd inclusief binnenkussen, dus je kunt 'm direct gebruiken om je PIP -bed prachtig en compleet op te maken. Sierkussen en nekrollen van bekende merken in de aanbieding. Dit sierkussen Granny uit de PIP Studio heeft een borduurprint van een bloemmotief en is voorzien van een platte volant afgewerkt met een kantje. Dit gevulde PIP kussentje heeft een afmeting van 45xcm. Dit Quilted sierkussen met borduursel is van het merk Pip Studio.


Leuk te gebruiken ter decoratie op de bank of op bed! De sierkussens van COZZ met vrolijke grafische patronen en vormen, de eigentijdse sierkussens van Essenza met prachtige grafische prints tot mooie effen sierkussens en uiteraard ook de kleurrijke en vrolijke sierkussens van Pip Studio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts