woensdag 30 oktober 2019

Riverdale roze windlicht

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Voor 23:Uur Besteld = Morgen Thuis! Zo goed als nieuw Ophalen.

Riverdale bij Smulderstextiel. Combineer verschillende windlichten voor een. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Bijna iconisch voor ons merk: windlichten ! Wij zijn er dan ook dol op. Ze zijn er in zoveel verschillende materialen en stijlen, elk met hun eigen sfeer. Wanneer het donker wordt is er niks fijners dan de kaarsen erin aan te steken en te kijken naar het lichteffect.


De windlichten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

Ons eigen karakter komt terug in alle items voor jouw interieur. De Fantasy windlichten zijn gemaakt van glas en. Kies uit producten vanaf € 299. Windlichten zorgen voor een echt knus gevoel in huis.


Dit windlicht heeft roze glas en is 25cm groot. In het windlicht zit glaswerk om de kaars in te doen. De handgevlochten bamboe windlichten zijn er in verschillende maten en kleuren.


Het windlicht is gemaakt van rotan, bamboe en glas en heeft een open structuur. Hierdoor geeft het windlicht een mooi lichteffect wanneer er een kaars in gebrand wordt. Het glas heeft een subtiel reliëf en met een brandende kaars zorgt dit windlicht voor een nog gezelligere sfeer in je interieur.


Iedere dag gezelligheid met waxinelichthouders. Tonen als Foto-tabel Lijst. Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten.


De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis. Ruim assortiment online bestellen!


Wil je graag een chique touch geven aan je interieur, neem dan een goudkleurige kandelaar.

Grootste woonbeleving van Nederland. Meer dan 2merken onder dak. Op zoek naar een prachtig cadeau (voor jezelf óf een ander)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts