donderdag 15 april 2021

Zuiver osb tafel

Ontvang nu Tijdelijk extra kassa-korting op de Laagste Prijs. Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom? Kies de witte variant voor een rustige tafel , of de hippe fluor variant voor een vrolijke toevoeging aan je interieur. Het blad van deze tafel is gemaakt van mm dik OSB -plaatmateriaal, met een mooie tekening van houtsnippers.


Zuiver osb tafel

Het tafelblad is gemaakt van de kunststof MDF en gefineerd met essenhout, de randen en poten zijn van massief essenhout. De poten zijn bovendien in te klappen, zodat je hem gemakkelijk verplaatst en opbergt. Een felle fluor kleur of gewoon wit, combineer Large (L) met Medium (M). Een bijzettafel van zuiver past perfect binnen een Scandinavische woonstijl. Trendy, hip en functioneel!


Voor een speels effect zet u diverse bijzettafels bij elkaar. Een houten bijzettafel of een ronde bijzettafel? Zuiver OSB Bijzettafel M Oranje. We use cookies to make our website work properly.


Zuiver osb tafel

In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Kies uit 6producten vanaf € 55. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Huis en inrichting tips, trends en de leukste Ideeën. De combinatie van het stalen onderstel met een basic houten tafelblad maakt deze bijzettafel modern met een knipoog.


Het kleinere tafeltje heeft een diameter van centimeter en een hoogte van centimete. Leuk rond bijzettafeltje van het merk zuiver op te klappen bovenkant van osb onderkant is wit metalen pootjes op te. Op de cupid tafel van zuiver word je toch op slag verliefd? De tafel is opklapbaar en dus handig mee te nemen. De designers zijn aan de slag gegaan en dat resulteerde in bijzettafel OSB.


OSB is een constructieplaat die veel in de bouw wordt gebruikt waardoor het bijzettafeltje een industriële uitstraling heeft. Ons interieur wordt een mix van Scandinavisch en industrieel dus deze twee bijzettafeltjes passen perfect in ons (toekomstige) interieur. De metalen pootjes zijn inklapbaar wat handig is als je het tafeltje wilt. De OSB is een stoer bijzettafeltje met een industrieel randje. De witte uitvoering maakt het een stijlvolle toevoeging in je interieur.


Zuiver osb tafel

Gecombineerd met het robuuste OSB tafelblad is de tafel trendy en een echte musthave. Koop en verkoop zuiver tafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het ronde blad is gemaakt van mm dik OSB en daarna is ie met blanke lak afgewerkt.


De randen en poten zijn in drie kleuren verkrijgbaar en de poten zijn opklapbaar, dus als je het tafeltje niet nodig hebt, berg je hem eenvoudig op. OSB platen zijn ideaal als je van minimalistisch en natuurlijke materialen houdt. Bekijk de designcollectie van thebruinstandard.


In combinatie met het robuust ogende OSB tafelblad is de tafel een trendy musthave. Op zoek naar zuiver osb meubels? Vind de voordeligste en mooiste zuiver osb meubels op VERGELIJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts