maandag 5 april 2021

Zonwering onderhoud

Architraven vandaag Bestel Morgen In Huis. Het complete vacature-aanbod in de bouw vind je op Bouwvacatures. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw zonwering en vermindert de kans op vervelende reparaties. Zonwering Put staat voor u klaar. Onderhoud van uw zonwering.


Vergeet uw besturing niet te laten onderhouden.

Het Hollandse klimaat gaat samen met regen en wind. De zonweringen die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit, maar zelfs deze zonweringen hebben af en toe onderhoud nodig of kunnen stuk raken. Novazonwering staat ook na de levering en installatie van zonweringen graag voor u klaar. Wij voorzien in het onderhoud en repareren zonweringen waar nodig.


Natuurlijk kunt u zelf in de meeste gevallen zorg dragen voor preventief onderhoud in de vorm van reiniging, maar dit lukt niet altijd. Denk hierbij aan zonwering op grotere hoogtes en moeilijk te bereiken plekken. Heeft u al zonwering maar is deze toe aan een goede opknapbeurt?


Is het frame van uw zonwering in goede staat? Dan kunnen wij hier gemakkelijk een nieuw doek op zetten.

Hebben uw rolluiken een goede schoon- of onderhoudsbeurt nodig? Dit kan komen door het gebruik, maar ook het weer heeft hier invloed op. Slijtage kan voorkomen worden door regelmatig onderhoud uit te voeren. Uw zonwering zal hierdoor minder mankementen vertonen, waardoor hij langer mee zal gaan.


Han en Dave hebben jarenlange ervaring met onze producten en de montage daarvan. Daarbij is Han in het bezit van een aannemersdiploma. De twee mannen van het onderhoud en de montage zijn vakkundig en werken met passie voor het vak. Hoe zuinig u ook met uw zonwering omgaat, uw rolluiken of screens krijgen vroeg of laat met slijtage te maken. De schermen bestaan immers uit bewegende delen die, in het geval van buitenzonwering, het hele jaar door aan de elementen worden blootgesteld.


Zelfs de beste merken vertonen na verloop van tijd slijtage. Voor onderhoud en reparatie van uw rolluik, zonwering of rolgordijn, zoals een VELUX rolgordijn reparatie in de omgeving Utrecht kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. De grootste vacaturesite voor de bouw. Een defect artikel komt natuurlijk altijd slecht uit maar in sommige gevallen kan er een gevaarlijke situatie ontstaan indien het probleem niet meteen wordt verholpen. In deze situaties garanderen wij u dat we binnen uur ter plaatse zijn.


Veiligheid staat altijd voorop! Dit geldt voor screens, knikarmschermen, uitvalschermen en plisséhordeuren. U kunt daarvoor Teflonspray of Siliconenspray gebruiken.


Weersinvloeden, maar ook vlekken en vogelpoep, ontsieren uw zonwering. Voor het verwijderen hiervan is een complete set schoonmaakproducten – inclusief alle hulpmiddelen – ontwikkeld zodat u alles bij de hand hebt voor het reinigen.

De producten zijn los en als set – in een handige afsluitbare emmer – verkrijgbaar. U wilt uw producten voor binnen- en buiten het huis natuurlijk een flinke tijd blijven gebruiken. Een reparatie van uw zonwering scheelt u een hoop ergernis en kan u tevens op de lange duur kosten besparen.


Wacht niet langer met het repareren van uw zonwering. Wilt u graag onderhoud aan uw rolluiken door een professionele partij laten uitvoeren? Heeft u problemen met uw zonwering neem dan gelijk contact met ons op via ons contactformulier, bel ons of kom langs in onze showroom.


Markant zonwering verzorgt momenteel voor bedrijven, van groot tot klein, het onderhoud van hun zonweringen zowel binnen als buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts