vrijdag 23 april 2021

Zonwering voor terrasoverkapping

Zonwering voor terrasoverkapping

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Extra opties voor de veranda zonwering. Bij bepaalde types veranda zonwering bestaat de mogelijkheid om via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot meter te vergroten buiten de veranda (optionele extensie). Onze terrasoverkappingen zijn volledig modulair op te bouwen. Je kan dus beginnen met een overkapping van Ambiance en hier later diverse accessoires zoals zijwanden en screens aan kan toevoegen. Welke terrasoverkapping of uitvoering je ook kiest, bij Ambiance kies je altijd voor een product waar je jarenlang plezier van zal.


Buiten leven is dé trend van het ogenblik. Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Zonwering voor serres of terrasoverkappingen.


Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering. Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. De onderzonwering is de perfecte zonwering voor terrasoverkappingen en beschermt tegen licht en verblinding. Ook geschikt voor grote terrasoverkappingen.


Met de zonwering terrasoverkapping behoudt u het echte buitengevoel. De overkapping zorgt voor goede bescherming tegen en de zon en de win zodat u vaker buiten kan genieten. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.


Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Geschikt voor huisautomatisering: de motor is gemakkelijk te verbinden met je domoticasysteem. Gebruik de app Connexoon Terrace: maak scenario’s voor je terras die passen bij jouw leven en bezigheden.


Terrasoverkapping zorgt voor beschutting tegen regen en wind en houdt de warmte van de zon langer vast. Zo kunt u vaker en langer buiten zitten. Ook uit te breiden met halogeen of LED verlichting, glaswanden en zonwering. U heeft dan ook keuze uit verschillende typen, kleuren en dessins. Het design van het zonnescherm is slank, modern en elegant.


Met bewegend glas kunt u zelf bepalen hoe u uw terrasoverkapping gebruikt, als afgesloten kamer, of als een brug met een vrije doorloop naar uw tuin. Een fraai terras, een heerlijke tuinkamer of serre maakt u helemaal af met mooie zonwering. Een oplossing die allereerst natuurlijk functioneel en gebruiksvriendelijk moet zijn. Maar ook zonwering met een mooie, luxueuze uitstraling voor het gewenste moderne of juist meer landelijke design.


Zonwering voor terrasoverkapping

Kies dan voor een Solem terrasoverkapping van Luxxout. Bij felle zon schuift u de doek- zonwering heel gemakkelijk uit en neemt u plaats in de schaduw. Zeg nu zelf: een tuin of terras heeft u niet voor niets. Daar wilt u zo lang en zo vaak mogelijk gebruik van kunnen maken.


Ooit begonnen als fietstassenfabrikant maar later uitgegroeid tot specialist in binnen- en buitenzonwering. Naast alle binnen- en buitenzonwering vindt u bij ons ook verschillende mogelijkheden van terrasoverkappingen. Functionele zonwering voor toepassing in uw terrasoverkapping , eenvoudig te monteren tussen de liggers. Hiermee houdt u zon en warmte effectief op afstand! Uitgevoerd in zilverkleurig aluminium en voorzien van een stevig grijs doek.


Zonwering voor terrasoverkapping

Vergeet niet de set met bedieningsstang mee te bestellen. Denk hierbij aan zonwering voor terrasoverkappingen van doek, vouwdaken, schuifdaken en lamellendaken. De Agava Lamellen daken zijn van de aller hoogste kwaliteit. Deze lamellen daken geven meer ruimte aan het buitenleven en gaan in perfecte harmonie met uw leefomgeving.


Waarom wachten op het ideale weer als een terrasoverkapping dit mogelijk maakt? De beschutting van deze overkapping biedt bescherming tegen zowel de zon en slecht weer, waardoor u meer uren buiten kunt blijven zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts