woensdag 21 april 2021

Zuiver a framed tafel

Ontvang nu Tijdelijk extra kassa-korting op de Laagste Prijs. Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom?


Shop Zuiver A-Framed Houten Eettafel A-frame online of kom langs in de showroom! Stel je Zuiver vragen aan onze interieurspecialisten.

Bekijk Zuiver Tafels , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! A Vogel Oogdruppels Extra ml levering aan huis in 48u. De tafel A-Framed van Zuiver is een stoere aanvulling op je interieur. Deze stevige vurentafel is helemaal wit en geeft daarmee een knipoog naar Scandinavische interieur.


De A-Framed tafel kreeg zijn naam door het opvallende frame dat wij hebben gebruikt. Een stevig A frame aan de kopse kant van de tafel geeft voldoende zitplek aan tafel. Toch houdt deze robuuste eettafel een stoere hout look omdat de nerf van het hout ged zichtbaar is gehouden.

Deze Zuiver tafel heeft een bijzonder onderstel en is trouwens ook geschikt als bureau. De naam zegt het al: het onderstel van deze Zuiver A-Framed Eettafel heeft wel wat weg van de letter A. Dankzij de mooie witte kleur is de tafel makkelijk te combineren en maakt hij je eethoek optisch een stukje groter. Een betaalbare eettafel met een stoere uitstraling! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Tafel A-framed van Zuiver zegt het in de naam al.


Omdat hij ook in diverse maten verkrijgbaar is staat hij net zo goed in je eetkamer als in een kantoor. Zuiver eetkamertafel A-Framed is een tijdloze toevoeging aan uw interieur! Hij heeft zijn naam te danken aan het model dat dankzij de schuine poten in een A-vorm staat. Monteerbaar met verschillende afmetingen aan ruimte tussen de poten.


Door de wit gelakte kleur hout is deze tafel goed te combineren in een modern interieur. De A-framed is van massief grenen gemaakt. Klik hier voor de witte variant van de A-Framed.


De tafel verkrijgt zijn naam door de A-vorm dat het onderstel aan beide uiteinden van de tafel vormt. Laatste exemplaar uit voorraad leverbaar in zaal grijs 2x cm!

Bekijk de nieuwe collectie van Zuiver online bij de Bijenkorf. Deze moderne tafel A-framed is online bestelbaar. Beide zijn gemaakt van grenen met een witte strakke afwerking. De witte tafel met A-poot heeft een hippe, scandinavische look. Morgen in Huis Gratis verzending Shop bij fonQ!


Showroommodel tafel A-Framed van Zuiver heeft een simplistisch ontwerp die een bijzondere plek in het interieur verdient. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Stoere witte eetkamertafel A-framed van het merk Zuiver. De houten eettafel is volledig gefabriceerd met dennen hout. Hij dankt zijn naam aan het A-Frame onderstel dat deze tafel heeft.


Doordat deze tafel volledig wit is, zul je merken dat hij verrassend goed tussen al jouw meubels staat. De ontwerpen van Zuiver zijn uniek in hun soort. De rode variant van A-Framed is niet meer leverbaar. Zuiver gebruikt uiteenlopende materialen voor zijn meubels.


Het tijdloze design van de eettafel A-framed zorgt ervoor dat deze prachtig staat in elk interieur. Productdetails: - Massief grenen tafel - Tafel en poten. Verwelkom de witte A-Framed Eettafel van Zuiver.


We durven te zeggen dat deze tafel een goede toevoeging is aan jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts