donderdag 29 april 2021

Zonwering serre

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Kies uit 7producten vanaf € 70. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dit type zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres.


Fraai van design en met bescheiden afmetingen. Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar mm uit. Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat.

TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen! Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed!


Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat! Weinor serre zonwering past u toe wanneer uw serre of overkapping in de zomer grotendeels in de zon ligt. Het kan dan in de zomer erg warm worden in uw nieuw verkregen leefruimte.


Om hiervan ook op warme zomerdagen optimaal te kunnen genieten is het belangrijk deze vorm van zonwering toe te passen. Door de zonnestraling kan het in uw serre wel graden worden. Om ook bij zonneschijn optimaal van uw serre te kunnen genieten, is serre - zonwering noodzakelijk. De Veldman modellen overtuigen door de allermodernste techniek en een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de meest uiteenlopende soorten serres.


Via geleiders glijdt het zonweringsdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre of terrasoverkapping. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Het product beschermt je interieur en houdt je huis koeler, zodat je optimaal kunt genieten van je serre.


In de stijlvolle behuizing is het zonweringdoek keurig opgeborgen. Dit doek wordt met behulp van een motor via geleiders over uw veranda of serre getrokken.

De unieke, niet zichtbare, veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op de juiste doekspanning wordt gehouden. Voor een bovenliggende serre zonwering hebben we een serre dak met de dragende liggers beneden het glasoppervlak. Het dak is dan nagenoeg vlak aan de bovenzijde.


Deze situatie is ideaal voor deze serre zonwering. Het systeem staat dan op pootjes boven het glas. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre.


De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Speciale zonwering voor serres en erkers. De serre zonwering vormt een warmte en licht reducerend schild boven uw vertrek. Hiermee voorkomt u dat het niet te snel warm wordt door direct zonlicht. Uw serre zonwering absorbeert warmte tijdens de koele maanden en reflecteert zonlicht (en daarmee de warmte) gedurende de warme maanden. Zo geniet u optimaal van uw serre.


Met de home motion techniek van Somfy is het volledig uitgerust voor uw gebruiksgemak. Zo kunt u met een applicatie op uw telefoon de zonwering van uw serre dak bedienen. De prijs van een serre zonwering wordt bepaald door het type screen, eventuele automatisatie en de totale oppervlakte. Gemiddeld mag je rekenen op een kostprijs van 1à 2euro per vierkante meter. Aangezien elke situatie anders is, doe je er goed aan eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen.


De fijnste temperatuurregelaar voor uw serre Een prettige temperatuur in uw serre en geen last van zon in uw gezicht? Dan is serrezonwering de´ oplossing! Deze zonwering wordt boven op uw serre geplaatst, waardoor een prachtig geheel wordt gevormd.


De schoonheid en functionaliteit van uw serre komt hierdoor optimaal tot zijn recht. Wij leveren ook serre zonwering voor binnen. Via speciale spankabels wordt de zonwering horizontaal aan de binnenzijde gemonteerd.


Serre zonwering voor binnen. Dit geeft een extra aankleding van uw serre en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht. Tijdens warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Marbo heeft hiervoor de oplossing. Uiteraard kan al onze serre zonwering perfect geplaatst worden op de diverse modellen terrasoverkapping uit ons assortiment.


Innovatieve zonwering voor overkapping, serre , veranda of andere glazen daken. Natuurlijke klimaatbeheersing voor uw overdekte terras. Een serre , veranda of tuinkamer is extra woonruimte, en missen wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in uw huis en tuin. Hoe vaak u deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. Wij bieden vele soorten zonwering aan voor zowel bedrijven als particulieren.


Van advies op maat tot het monteren van de zonwering , wij verzorgen het traject van begin tot eind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts